Võimas saavutus! Staarisaate finalist Andreas Pall annab aastavahetusel kontserdi

uudised.ee

Paistab, et alles äsja saatest "Eesti otsib superstaari" väljalangenud Andreas Pall pikalt nukrutsema ei pea, sest noormehel on juba kirjapandud ka õige magus esinemine - aastavahetuse kontsert Pärnu hotellis Wasa Resort!

Andreas esineb ühes mainekaimas Pärnu spaahotellis täpselt 31. detsembril suurejoonelisel aastalõpu peol. Vastavalt Eesti Vabariigi korraldustele, mis hetkeseisuga kehtivad, lõppeb üritus kell 23, ent enne seda pakub hotell meeldivaid tegevusi kõigis vanuses pidulistele!

Näiteks on kõigil soovijatel eksklusiivne võimalus nautida lõõgastavaid spaamõnusid lausa hiliste õhtutundideni ja saata vana aasta ära koos elava muusika ning rikkaliku õhtusöögiga Wasa Resort restoranis. Aasta viimase õhtu täidab muusikaga ei keegi muu kui "Eesti otsib superstaari" saate finalist Andreas Pall! 

Aastavahetus Wasa Resort restoranis sisaldab:

  • Tervitusjooke saabumisel – vahuveini ja lastele limonaadi
  • Rikkalik buffeelaud sooja ja külma toiduvalikuga 
  • Magusavalikut puuviljadega

Tee eelbroneering aasta viimaseks õhtuks Wasa Resort restoranis juba täna, saates email [email protected] või helistades numbril +372 445 0700 

Aastavahetuse õhtusöögi hind ühele täiskasvanule on 129 eurot ning lastele vanuses 2 -14 aastane 59 eurot. Alla 2-aastased lapsed pääsevad üritusele tasuta!

Kui otsustad ka Wasa Resort hotelis ööbida, saad -10% soodustust!

Vaata ürituse kohta lähemalt Wasa Resort kodulehelt!

Kommentaarid puuduvad