Mida naised päriselt tahavad? Vaata, millised on tänavused jõulukingihitid 

uudised.ee

Pühad on juba vaikselt uksele koputamas ja käes on aeg asuda kingijahile, et üllatada oma kalleid naisi. Kuivõrd pühade ajal poodide vahet käimine võib olla tülikas ja aeganõudev, tasub piiluda ka e-poodide valikut. Toomegi teieni mõned suurepärased ideed, mida jõuluvana kingikotti pista ja mis teie kallimat kindlasti rõõmustavad.  

Kas sul on kodus mõni peidupaik, kus kallima eest kingitusi varjata? See peaks kindlasti olema, et vältida seda, et need imemaitsvad kollageeniampsud juba enne jõule märkamatult ei kaoks! Kollageen hoiab meie naha elastsena ning tagab kudede ja organite tugevuse. Kuna tänapäeva kiire elutempo juures pole paljudel enam aega, et tundide viisi ehtsat puljongit ja sülti keeta, kus muidu leidub rohkelt kollageeni, ongi turule toodud aina enam mugavaid kollageenipreparaate. 

Nii sündisidki esimesed eestimaised kollageeniga Eternal Youth ampsud, mida on tänaseks lausa kolm erivarianti: Eternal Youth mustsõstramaitselised iluampsud kollageeniga, sidrunimaitselised Liigeseampsud liigeste kollageeniga ning kevadest lisandusid ka Šokolaadiampsud, kus on krõmpsuva tatrapalli ja šokolaadiga koos nii ilu- kui ka liigeste kollageen. 

Erinevate maitsetega maiused ei sisalda sünteetilisi säilitusaineid ning maitsevad niivõrd hästi, et enamus proovinutest tunnistavad: keeruline on korraga mitte tervet pakki ära süüa!

Järgmise ideena tutvustame noorendavat tootesarja Biotopix, mis on loodud Šveitsi dermatoloogide poolt. Lisaks tavapärastele nägu noorendavatele toodetele pakub Biotopix erinevaid valikuid ka kaelale, dekolteele, kätele, jalgadele ning isegi huultele! Biotopix sarjast leiab sobilike tooteid kõigis vanuses naistele. Klientide vaieldamatud lemmiktooted on Biotopix Advanced Skincare kreem botoksilaadse efektiga, 5 minutiga joonekesi siluv Flash Instant Lifting seerum ning huultele täidlust andev huulepalsam Lip Plumper. 

Sügis-talvisel pimedal hooajal kulub alati organismile ära üks korralik vitamiinisüst. Eesti ettevõte Nordaid on koostöös teadlastega väljatöötanud liposoomse vitamiin C geeli, mis imendub läbi vereringe otse rakku. Uuringud on näidanud, et liposoomse toote imendumine on märksa kiirem ja tõhusam kui näiteks tableti- või kapslivormis toidulisandite puhul. Liposoomse C-vitamiini molekulid on kapseldatud, sest nii ei hävine need meie seedesüsteemis ära ega ärrita magu. Antud geel on saadaval nii 1000mg annuspakenditena kui ka 50ml suuruses pumppudelis.

Lisaks C-vitamiini geelile on Nordaid väljatöötanud ka B-kompleksi sprei ehk pihusti, mis võimaldab vitamiinidel imeduda otse läbi suu limaskesta ning jõuda seeläbi koheselt vereringesse. Jällegi näitavad uuringud, et suhu pihustatava vitamiini imendumine on märksa kiirem ja tõhusam kui see oleks tableti- või kapslivormis toidulisandite puhul. Nordaidi B-kompleks sprei sisaldab kuute kõige olulisemat B-vitamiini.

Aga see pole veel kõik! Nordaid valikust leiab ka ülikasuliku raua spreivormi, mis imedub otse läbi suu limaskesta vereringesse. Kuna imendumine toimub otse suu limaskestalt, ei põhjusta see seedekulgla vaevusi ega kõhukinnisust.

Ei leidu vist ühtegi naist, kellele ei meeldiks kaunid ja glamuursed lõhnaküünlad. 100 tundi põlevad ning naturaalsest sojavahast valmistatud lõhnaküünlad on ideaalne viis luua oma koju tõelist hubasust ja mõnusat hõngu! Charm on turule toonud esimesed küünlad Eestis, mis peidavad endas kvaliteetsest Sterling hõbedast ehet! Ehete väärtus ulatub kuni 15 eurost 1000 euroni ning iga küünla sees oleva ehte pakikese peal on märgitud selle väärtus. Valiku saab kingi tegija ise langetada ning otsustada, kas ta soovib kikida küünla, mille sees on kõrvarõngad, kaelakee või hoopiski üllatus

Charm küünalde valikus on kuus erinevat lõhna: mahe ja meelirahustav Jäätunud Ploom, suviselt kerge Kreemine Maasikas, õrnalt hapukas, kuid samas ka vürtsikas Magus Mustikas, tõeliselt Mahlane Ananass, jõulutunnet tekitav Õuna Kaneeli aroom, tummist Eestimaist lõhna pakkuv Värskendav Jõhvikas ja tsitruselist hõngu esile toov Vürtsikas Apelsin. Charm pole kaugeltki nagu iga teine küünal, vaid eriline, pilkupüüdev ja üllatusi täis!

Charm küünlaid sobib kinkida sünnipäevaks, jõuludeks, emadepäevaks või mis tahes argipäeval, sest Charm ei jäta mitte kedagi mitte kunagi ükskõikseks. Iga küünlaga tuleb kaasa ka Charm kinkekotike, pisikene šokolaad ja infovoldik - ideaalne kingitus vaid ühe klikiga ja ise rohkem ei peagi muretsema! Tule ja tee tutvust Charmi valikuga ja kõik su kingimured saavad lahendatud!

Foto autor: Ulrika Paju

Nii kingituste tegemisel kui ka saamisel on juures kirjeldamatu ootus ja elevus ning ühe tõeliselt kauni riietuse teevad eriliseks justnimelt ehted. OLLA sõnumiga ehted sobivad just neile kingitegijatele, kes soovivad, et kingitus rõõmustaks kingisaajat veel hiljemgi, kui kink on üle antud. OLLA ehete valikus on üle saja erineva tähendusliku sõnumiga ehte, mille valimisel on abiks ilus põhimõte: kingi seda, mida sooviksid ise kingiks saada! Tutvu OLLA imekauni ehete valikuga nende e-poes.

Iga naine on ilus, aga mis paneb ühe inimese tõeliselt särama, on justnimelt säravvalge ja kaunis naeratus! White auhinnatud hambavalgendustooteid on kiire, lihtne ja mugav kasutada ning need sobivad kõigile. Kuna tänapäeval on kiire elutempo juures kohati keeruline leida aega, et pikalt istuda ja millegi järel oodata, siis ei maksa muretseda - White hambavalgendustoodetega saavutab säravvalge naeratuse kõigest kümne minutiga! Kõik valgendustooted on Eestis kontrollitud ning vastavad Euroopa Liidu normidele. Hammaste valgendamine ei muuda hambaid tundlikuks ega kahjusta hambavaapa.

Beaming White valikust leiab lisaks ka mitmesuguseid järelhooldustooteid, nagu näiteks hambaid valgendav vaht, valgenduspliiats ning Pierrot valgendav hambapasta, mis annavad hea võimaluse säilitada ning pikendada hammaste valget tulemust. Suurepärane idee kingikotti või ettevalmistuseks säravaks pidustuste hooajaks!

Kellele siis ei meeldiks uhked ja paksud juuksed, millega teistele naistele peolauas silmad ette teha? Kaunid ja pikad juuksed on iga naise kauneim aksessuaar, mida on võimalik imelihtsalt saavutada Hairburst juuksekasvu soodustavate toodete abil! Hairburst sarjast võib leida nii vitamiine, mis vähendavad juuste väljalangemist ning aitavad saavutada pikad ja paksud juuksed, sisaldades juustele kõiki vajalikke toitaineid. Valikus on vitamiinid nii kapsli kui ka närimisvitamiini kujul, mis maitsevad niivõrd hästi, et võiks lausa korraga nahka pista!

Vitamiine soovitame kombineerida Hairburst vaieldamatu HITT tootega, milleks on auhinnatud šampooni ja palsami komplekt, mis muudab juuksed pehmeks ja siidiseks juba pärast esimest pesu. Kui juuksed vajavad aga veelgi sügavamat niisutamist, siis ühe uudistootena toome välja Hairbursti juuksemaski, mida on võimalik leida e-poest. Kuna uudistooteid on veelgi, siis mine piilu ja leia oma kallimale sobiv kink kuuse alla juba täna!

Aeg ei halasta ja jätab jälje meie kõigi välimusele ning kui on üks mure, millega pea kõik naised varem või hiljem kokkupuutuvad, siis selleks on kortsud. Nende vastu aitavad aga Miamo 100% silikoonist kortsupadjakesed, mille puhul on tegemist täiesti uuendusliku tootega. Mujal maailmas kasutavad neid juba tuhanded naised, siis miks mitte tutvustada neid ka meie kodumaal!

Tegemist on puhta silikooniga, mis ei sisalda mitte mingeid lisaaineid. Mõnusalt pehme padjake tuleb asetada soovitud piirkonnale ja hoida seal mõnest tunnist kuni üleööni. Enne kasutamist tuleks vastav piirkond kindlasti ka puhastada ja kui on soov kasutada ka mõnda kreemi või seerumit, tuleb kindlasti veenduda, et need oleksid nahka täielikult imendunud.

Kuidas see padjake toimib? Pärast padjakese pealekandmist, lukustub nahas olev niiskus ja täidab sellega nii peenemad kui ka sügavamad kortsud. Lisaks sellele suureneb nahas kollageeni tootlus, mis muidu vananedes meie organismis tunduvat väheneb.

Lisaks peenemate joonte ja kortsukeste täitmisele, aitavad kortsupadjakesed ergutada ka vereringet, uuendada nahka ning samuti vähendavad need akne ja komedoonide teket. Padjakesi saab korduvkasutada kuni 15 korda ehk peale kasutamist tuleb need lihtsalt kraanivee all ära loputada ning seejärel asetada mõne rätiku peale kuivama. Pesta võib neid soovi korral ka seebiga, see ei vähenda nende kleepumisomadust.

Ühes pakis on 11 erinevat padjakest, mis on mõeldud eripiirkondadele näol ja dekolteel. Seal hulgas on 1 padjake otsaesisele, 1 kaelale, 1 dekolteele, 2 põskedele ja 6 silmade ümbrusele. See muidugi ei tähenda, et neid padjakesi ei või kasutada vastavalt oma äranägemisele ka muudes piirkondades, valik on teie!

Kortsupadjakesed on kindlasti üks viimase aja uuenduslikumaid ja säästlikumaid viise kortsukeste kaotamiseks ja kuluvad kindlasi iga naise ilurutiini marjaks ära!

Ära liiga pikalt oota ja vali oma kallimale jõulukingid välja juba täna, sest pühadeni pole enam kaua jäänud ja parimad pakkumised lähevad kaubaks kiiresti! Mõnusat jõuluootust!

Vaata ka: Jõuluvana on juba teel! Tänavused laste suurimad kingisoovid on selgunud

Kommentaarid puuduvad