Mõtled, mida jälle õhtuks süüa teha? Frank Kutteri uued wokiroad päästavad päeva

uudised.ee

Pärast pika tööpäeva lõppu ei ole paljudel meist soovi ega tahtmist veeta tohutult aega pliidi ees kokates, aga sööma ju ometigi peab ja ega see valmistoit ka alati väga ahvatlev ei ole. Pimedal ja külmal ajal turgutavad eriti hästi tervist just värsked köögiviljad ja kvaliteetne liha, aga milline oleks hea retsept, mis hõlmaks neid mõlemaid, oleks taskukohane ja ka kiirelt valmiv? Siinkohal tuleb appi kodumaine ettevõte Frank Kutter.

Frank Kutter on Eesti seakasvataja ja lihameister, kes kasvatab oma sead ise ning teeb oma lihast ise ka tooted valmis. Toodete valik on neil tohutult lai, alustades värskest lihast ja lõpetades erinevate valmis snäkkidega, mida otse pakist süüa saab. Kui oled sealihasõber, siis nende valikust leiab kindla peale soovitud lihatüki, vorsti või hoopis pasteedi.

Kogu tootmine saab alguse Saaremaalt, kus kasvatatakse võimalikult vabas keskkonnas sigu. Frank Kutteril on Saaremaal kokku üheksa sigalat, kus kasvab ligi 34 000 siga. Puhast Saare Siga on seal kasvatatud juba 1996. aastast, seega võib veenduda, et tegemist on kvaliteetse ja puhta lihaga. 

Frank Kutteri värske liha valikust leiab kõike, alustades hakklihast mõne kiire õhtusöögi jaoks ja lõpetades praetükkide ja seakootidega, kui näiteks peaks olema soov ise sülti keeta. Toomegi teieni mõnusa woki retsepti, mille valmistamine on kiire ja imelihtne, toit on maitsev ning mis peamine - tervislik!

Frank Kutteri valikust leiad näiteks woki porgandi ja ubadega või woki maisi ja paprikaga!

Wokke on imelihtne valmistada ja need sobivad nii kastme, pasta või mõne muu meelepärase roa tegemiseks! Soovi korral võid pannile lisada õli, kuid see pole otseselt vajalik, kuna woki sees on naturaalne taluvõi, mis täidab hästi oma eesmärki.

Pruunista lihatükid ja küpseta keskmisel kuumusel kuni liha on valmis, lisa meelepärane lisand ja ongi valmis! Kastme valmistamiseks lisa u 200-300 ml toidukoort ning hauta rooga umbes 10 minutit. 

Head isu!


Foto: Tiit Efert

Suurima valiku Frank Kutteri tooteid leiab Membo e-poest! Lisaks on Frank Kutteri tooteid saadaval ka suuremates ja hästi varustatud poodides üle Eesti.

Kommentaarid puuduvad