Jõuluvana on juba teel! Tänavused laste suurimad kingisoovid on selgunud

uudised.ee

Jõuludeni on jäänud vähem kui kuu ja kes siis ikka jõuluvana rohkem ootavad kui lapsed! Selleks, et jõuluvanal kingikotist ikka midagi võtta oleks, ei tohi jääda hilja peale, sest populaarseimad laste soovid kaovad lettidelt õige kiiresti. Järgnevalt toome välja mitu suurepärast kingiideed, mida tänavu kuuse alla panna ja mis igal lapsel silmad särama paneksid!

Pere kõige pisematele ehk päris beebidele kingitust valides võib tunduda, et mänguasju ei ole neile mõtet veel kinkida, kuna laps ei saa ju nendega iseseisvalt mängida. Tegelikult on aga just beebidele suunatud lelud loodud eesmärgiga toetada lapse erinevate meelte arenemist ning oskuste õppimist! Näiteks on suurepärane kingitus  Britton mängumatt-telk Dery, mis pakub beebile põnevust ning tegevust lausa tundideks ja kasvades saab pisipõnn kasutada seda ka edasi vahva telgina, kus mängida. Lisaks Brittoni arendavate mänguasjade põhifunktsioonidele nagu  kujundite õpetaminesuuruste ära tundmine ning peenmotoorika arendamineon neil kõigil veel üks tore omadus - need on erksates värvides ning kirjud ehk kui mudilane on juba veidi suuremaks saanud, saab nende abil lihtsasti värve õppida!

Kingituste tegemine võib olla eriline peavalu, kui sa pole täpselt kursis, mis kingisaajal juba olemas on. Sellisel juhul on üks eriti vinge kunstikomplekt tõeliselt universaalne kingitus igas vanuses lapsele! Põnevaid kunstitehnikaid on väga palju - lihtsast veepliiatsiga värvimisest ja voolimisest kuni haarava kraapimiskunsti ning elektriringide koostamiseni välja. Taibutera tootevalikusse kuulub väga mitmeid põhjalikult ettevalmistatud joonistamis- ja meisterdamiskomplekte, mille abil on rõõm vahvast tulemusest garanteeritud! Oluline on vaid silmas pidada kingisaaja vanust ning valida huvipakkuv ja jõukohane komplekt.

Taibutera veebipoest leiab vahvaid kunstikomplekte nii alles kõndima õppinud pisipõnnidele kui ka teismelistele ning paljud komplektid on juba kaunites kinkekarpides, mis säästab aega pakkimise pealt! Tutvu toredate kinkekomplektidega SIIN! Lisaks kehtib käesoleva aasta lõpuni (31.12.2021) Taibutera veebipoes sooduskood KUNSTIKOMPLEKT, mis annab kõigile antud kategooria tavahinnaga toodetele 10% soodustust. 

Kui tihti leiad end mõtlemast: "Appi, mida küll kinkida? Tal on ju kõik olemas." AHHAA pakub sellele probleemile lahenduse! Nende tootevalikust leiad enam kui 2000 arendavat mänguasja, mida mujalt juba naljalt ei saa! Lapsed on täis uudishimu, nutikust, avastamisrõõmu ja mängulusti. Seda kõike ja enamgi veel pakub tõeliselt ägedate jõulukingituste kodu AHHAA teaduspood! Vahvad ja arendavad jõulukingid igas vanuses lastele jõuavad just sealt otse jõuluvana kingikotti! Arendavad konstruktorid, robotmänguasjad, nutikad pusled või hoopis mõni katsetuskomplekt – AHHAA teaduspoest leidub igas vanuses lapsele midagi! Proovi ja avasta tänavu täiesti teistsugune valik mänguasju AHHAA e-poest!

Kui tavalised karvased mänguasjad enam ei paelu, tasub mõelda kastist välja! Üks tõeliselt vahva loovmängu komplekt, mis kasvab koos lapsega ja mida saab pikalt kasutada, on Connetix magnetklotsid, millega saavad lapsed ehitada vahvaid 2D ja 3D-kujundeid, arendades niimoodi oma loovust ja kujutlusvõimet läbi mängu. Magnetklotsid arendavad laste kognitiivset arengut, ruumilist teadlikkust, käe-silma koordinatsiooni, motoorseid oskusi ja aitavad neil mõista teaduslikke ja matemaatilisi kontseptsioone läbi mängulise vaatenurga. Lapsed saavad klotsidega mängides lasta oma kujutlusvõimel lennata - võimalik on ehitada suuri losse, kõrgeid torne, teha mänguasjadele uusi maju või avastada kujundeid ja mustreid, arendes samal ajal oma koostööoskust ja järjepidevust. Lisaks nendele klotsidele leiad Sirena mänguasjapoe valikust hulgaliselt erinevaid kingiideid kuni 7-aastastele lastele puidust mänguasjade ja arendavate õppemängude näol!

Kui järjekordse mänguasja kinkimine tundub mõttetu, võiks kaaluda näiteks riiete kinkimist! Lapsed kasvavad kiiresti ja pidevalt uute riiete ostmine võib olla üsna kulukas, nii et selle üle rõõmustavad lapsevanemad kindlasti. MyKid.ee on loonud lasteriided, mis kestavad. Nende e-poest võib leida enamjaolt skandinaavia lasteriiete brände, mis on tuntud oma ainulaadsete mustrite, suurepärase kvaliteedi ja jätkusuutlikkuse poolest. Riided on valmistatud sertifitseeritud orgaanilisest puuvillast ja kogu nende tootmine on keskkonnasõbralik, mis on tänapäeval vägagi hinnas! MyKid tootevalikust leiab sobilikke riideid beebidele, väikelastele ja koolieelikutele ning mis kõige tähtsam - need on laste lemmikud! Esindatud on mitmed hinnatud brändid nagu Metsola, Papu, Mainio, Mini Rodini, Huxbaby jpt.

Otsid midagi, mis oleks veidi teistmoodi ja ebatraditsiooniline, aga samas ökosõbralik ja ohutu, kõrge kvaliteediga ning põnev? OKOBaby on just selliste kingituste jaoks õige koht! Mitmed stiilsed ja teistmoodi kingid on kohe ka laos olemas ning ei pea muretsema pika tarneaja pärast! 

Arendav mängumatt Dwinguler on suurepäraseks sõbraks kogu perele: see on kahepoolne, libisemisvastane, vahva disainiga, vetruv, 100% ohtlikest ainetest vaba ning tõenäoliselt kõige hügieenilisem toode omas kategoorias!

Auhinnatud ja kvaliteetne Šveitsi bränd Moluk disainib ägedaid mänguasju, mis kasvavad koos sinu lapsega. Need on ebaharilikud, lõbusad, armsad ja panevad lapse fantaasia tööle. Mänguasjad pole ka väga kallid ning on koheselt saadaval nende e-poes!

Tänapäeval veedavad lapsed paratamatult üsna palju aega arvutiekraani ees, mis võib nende silmadele kahjustavalt mõjuda. Nüüd on aga tuntuima USA lastepäikeseprillide tootja Babiators sortimendis saadaval ka laste arvutiprillid, mis äärmiselt stiilsed ja kasulikud! Prillid on lastele täiesti ohutud, äärmiselt vastupidavad ja põnevad, muutes niimoodi arvutiekraani vaatamise vähem kahjulikuks. Prillidele kaasneb ka garantii!

Mäng on iga lapse jaoks väga oluline ja tõsine tegevus – see on tema jaoks peaaegu sama, mis täiskasvanutele on töö. Mäng viib lapsed täiesti omaette maailma, mille käigus võib ununeda isegi söömine ja magamine. Niisama mängida on muidugi tore, aga oleks ju kasulik, kui see samal ajal nende arengule kaasa aitaks? Klotsipood pakub ohtralt põnevaid ja arendavaid mänguasju, mis pakuvad rõõmu pikaks ajaks, treenivad nende mälu ning annavad lapsele võimaluse luua oma enda uhke mängumaailm! 

Lego on justkui mänguasjade Apple - see suudab ärgitada inimesi looma asju, millele Lego tootjad kunagi mõelnud ei ole. "Lego on teekond, millel võivad sammuda vanemad koos oma eri vanuses lastega. Minna üheskoos, avastada maailma ja luua midagi uut." Nii kirjutab Priit Hõbemägi Eesti Ekspressis ilmunud loos, mis räägib legode imepärasest maailmast. Selle lausega võtab ta ideaalselt täiuslikul moel kokku selle inspireeriva ja miljoneid võimalusi pakkuva maailma.

LEGO® Classic sarja komplektid on mõeldud lastele vanuses 4+. Need komplektid aitavad lastel saada tubliks ehitajaks ja tunda enda saavutuste üle uhkust. Classic komplektid sisaldavad suurel hulgal klotse, millest saab ehitada tõepoolest mida iganes! Lisaks värvilistele klotsidele, on karpides erikujulisi klotse, aknaid, uksi, rattaid, mis võimaldavad luua lastel veelgi põnevamaid ehitisi. Komplektidega on kaasas ka põnevad ehitusjuhised, et lapsed end LEGO klassikaliste ehitiste maailmas kiirelt ja mugavalt sisse seada, et siis juba enda loovusel lennata lasta.

Jõulud on aeg, mil pere saab kokku tulla ja koos puhata. Mis võiks küll olla parem sellest, et koos puhkuse ja maiustustega saaksid lapsed jõulude ajak kingituseks ka midagi põnevat ja arendavat! Majapidamised, traktorid, puuviljad ja loomad on väikelaste kujutlusvõime lahutamatu osa, kuna nad puutuvad nendega kokku erinevates raamatutes, telesaadetes ja igapäevaelus. Minu esimene DUPLO sari on loodud nii, et läbi mängude aidata uudishimulikel mudilastel maaelu paremini tundma õppida. Komplektid sisaldavad eredavärvilisi tavalisi ja dekoratiivseid klotse, mis soodustavad fantaasia arengut ja õppimist. Need komplektid on mudilastele suurepäraseks kingituseks.

Vaatame korra ka eestimaisete toodete otsa ja toome välja ühe eriliselt mõnusa ja rõõmupakkuva kingituse: ehtne Saaremaa käsitöötoode kiiklammas! Lambakese näol on tegemist erilise kingitusega, mida uhkusega põlvest-põlve edasi anda. Lambameister Vello Kaasen on kogenud mööblitisler ja mööbli restauraator. Tema tehtud puitkäsitöö on inspireeritud vanade eestlaste traditsioonidest ja esiisade käsitööst, kus ühinevad mõtteline luulelend ja praktilised vajadused.

Eestimaine lastetoodete bränd Digris loob oma tooteid, pidades silmas laste turvalisust ja mugavust. Tooted annavad vanematele ihaldatud kindlustunde ja pakuvad samal ajal lastele rõõmu tänu värvidele ja mustritele. Kõik Digris tooted valmivad Eestis käsitööna vastutustundlikult, arvestades nii laste ohutust kui keskkonnasäästlikkust. Digris tooted valmivad Euroopa Liidus kehtivatele ohutusnõuetele vastavalt, on läbinud ohutuskatsed ning omavad CE-sertifikaati. Pane tähele, et sooduskoodiga DIGRIS7 saad kõikidelt toodetelt -7% soodustust! Sooduskood kehtib kuni 31.detsember 2021.

Kui tihti tuleb ette olukordi, kus lapse kiireks lõbustamiseks pistad talle ette mõne ekraani, kust jookseb tema lemmikmultikas? BuddyPhones Play Plus on loonud sellisteks puhkudeks just lastele mõeldud ägedad kõrvaklapid, millega tuleb kaasa ka 4 erinevat kleebist, millega saab laps kõrvaklapid kujundada täpselt selliseks, nagu soovib. Klappidel on 3-astmeline helitugevuse reguleerimise võimalus, mis aitab muusikat kuulates või multikaid vaadates vältida kuulmiskahjustuse tekkimist. Lisaks sellele on klappidel ka StudyMode õpperežiim, mis puhastab helipildi segavatest toonidest ja toob inimkõne selgelt välja. Lisaks on kõrvaklapid väänamis- ja painutamiskindlad ning reguleeritava suurusega. Klappide aku kestab kuni 20 tundi!

Jõuludeni on jäänud vaid loetud nädalad, nii et selleks, et vältida jõuluõhtul kurbasid nägusid ja tühja kingikotti, tee oma ostud juba aegsasti ja nabi kinni imehead pakkumised! Lustakat jõuluootust!

Vaata ka: Mida naised päriselt tahavad? Vaata, millised on tänavused jõulukingihitid 

Kommentaarid puuduvad