Mida mehed päriselt tahavad? Stiilseid ja praktilisi kingitusi ei pea otsima kaugelt

uudised.ee

Loetud nädalate pärast on käes kauaoodatud jõulupühad ning kingituste tegemiseks on tõepoolest vähe aega jäänud. Kuivõrd naistele ja lastele on kinkide valimine veidi lihtsam, tekitab meestele meelepärase leidmine tihtipeale raskusi. Inspireerituna tänavustest trendidest ja praktilisusest, oleme koostanud kasuliku nimekirja kingiideedest, millega üllatada sel aastal oma isa, kallimat, venda või sõpra.

Endiselt kohtab sageli arvamust, justkui ei käiks mehed ja ehted kokku, kui ehk mõni tagasihoidlik kaelakee ja abielusõrmus välja arvata. Tegelikkuses on aga ehted olnud alati osa mehelikkusest eri kultuuride juures juba ammuste aegade algusest. DONDELLA meestele loodud kõrgtehnoloogial valminud keraamiline ehtekollektsioon on ühtaegu maskuliine ja lihtne, ent samas mõjusa disainiga ja võitnud suure poolehoiu meeste seas. Äärmiselt pilkupüüdvad, ent samas piisavalt tagasihoidlikud ehted sobivad kandmiseks nii igapäevaselt kui ka erilisemate sündmuste puhul. Valikust leiab erinevaid stiilseid käeehteid ja sõrmuseid, mis on äärmiselt mugavad ja vastupidavad. Sooduskoodiga GIFT saad kogu ostukorvi veebipoes -20% soodsamalt!

Eesti külmade ja kargete sügis-talviste ilmade puhul peab iga mees lugu kvaliteetsest ja soojast riietusest. WOOLPOWER meriinovillane kampsun on krõbedate külmakraadide puhul ideaalne lahendus, pakkudes üheaegselt soojust ja mugavust kandjale. Väga soe ja pehme meriinovillane kampsun on valmistatud ainulaadsest villafroteest, mis on valminud koostöös Rootsi armeega. Kampsunil on kõrge kahekordne krae, pikendatud seljaosa, pöidla-aasad varrukateotstes ja pikk lukk mikrokliima reguleerimiseks. Ringselt kootud kehaosa lisab mugavust (pole pikiõmblusi hõõrumas). Kampsun on vastupidav, kergesti hooldatav (ära tihti pese) ning sobib ideaalselt vahekihiks väga külmaks talvepäevaks või lihtsalt peale tõmbamiseks jahedamatel suveõhtutel!

Mehed hindavad praktilisust ja kasulikke kingitusi. Mis on aga veel hindamatum meie jaoks kui turvatunne oma kodus? Paljudel meist on kodus kas ahjuküte, gaasiboiler või kamin, kust paratamatult võib lausa märkamatult levida ohtlikku vingugaasi. Kingi oma kallile meesterahvale ohutust HONEYWELL vingugaasianduriga , mille eluiga on 7 aastat ning tervenisti garantiiga kaetud. Vingugaasiandur on ka äärmiselt mugav, sest tülikat iga-aastast patareide vahetust ei pea ette võtma. Andur on varustatud Alarm Scan äpiga, mis tähendab, et andur on võimalik ühenda ka oma nutitelefoniga. Alarm Scan appist on võimalik näha anduri eluiga, olnud häireid, anduri staatust ja palju muud. 

Mida kinkida mehele, kelle eluviis on aktiivne ja rohkelt liikumist nõudev? SNICKERS WORKWEAR alussärk on ideaalne kingitus kõigile neile meestele, kes tegelevad sportimise või füüsilise tööga ning hindavad mugavust ja funktsionaalsust. Spetsiaalsest niiskust juhtivast sünteetilisest kangast särk on keha vastas soe ja pehme. Selle erinevad koestruktuurid täidavad erinevaid ülesandeid erinevates keha piirkondades. Vastupidav alussärk kestab kaua ning näeb ka pärast pikki aastaid tihedat kasutust ja korduvat pesu ikka veel uueväärne välja!

Kui kingisaaja on aga tõeline looduses seikleja või harrastusspordi fänn, kulub talle kindlasti marjaks ära FENIX pealamp . Seda pealampi saab laadida kõikjal! Lambil on lisaks ka ohtralt lisafunktsioone ja neutraalne valge LED, mis tagab hea värvieristuse ka pimedas, küljelüliti, mille abil valida viie režiimi ja punase tule vahel. Lamp sobib kasutamiseks igal aastaajal, on alumiiniumist kerega ja veekindel. Parim valik mehele, kellele meeldib vallutada kõrguseid, ronida koobastes või matkata tundmatus looduses. ,

Kas sinu tutvusringkonnas on mõni mees, kellele meeldib väga oma nutitelefoniga pildistada? Kui jah, siis oleks temale ideaalne kink kuuse alla stiilse välimusega Polaroid Hi-Print taskuprinter! Tegemist on toreda kingiideega kas iseendale või mõnele lähedasele ning selle abil saab imelihtsasti nutitelefonis olevad fotod välja trükkida tõetruude värvidega krediitkaardi suuruste paberfotodena. 

Tänu sublimatsioonitehnoloogia kasutamisele on välja trükitavate fotode kvaliteet suurepärane, need on vastupidavad ja detailirohked! 

Kleebistagaküljega Hi-Print fotosid saab koheselt kinnitada ka albumisse, külmikule või mõnele muule pinnale. Polaroid Hi-Print „Everything Box“ komplekti kuulub seade ja kaks pakki paberit. 

Eesti mees on tantsulõvi ja vahel lähevad tugevamadki isased vägijoogiga liiale. Kui ka sinu seltskonnas leidub mõni meesterahvas, kellele meeldib vahel veidi kangemat võtta, kingi talle järgmise hommiku leevenduseks Blue Morning “pohmelliplaastreid. Kellelegi ei meeldi pohmell ja kes tahaks siis veeta jõulupühasid peavalu ja iiveldusega? Nordaid poolt loodud plaastrid aitavad leevendada pohmelli ebameeldivaid sümptomeid ning taastavad vajalike vitamiinide ja toitainete taset, mida keha kaotab alkoholi tarvitades. Plaastrid eraldavad ka vitamiine ja teisi toimeaineid järk-järgult 12 tunni jooksul. 

 

Mida aga kinkida sellele trenditeadlikumale mehele, kellel justkui kõik on olemas? CAOS Stuudio on värske Eesti streetwear bränd, mille valikust leiab minimalistliku disainiga igapäevaseks kandmiseks mõeldud ägedaid särke. CAOS paneb rõhku mugavusele ning seetõttu on särkide materjaliks pehme ja hingav 95% puuvillasisaldusega kangas, mis sisaldab vähesel määral elastaani, et särk hoiaks vormi ka peale mitmekordset pesu. CAOS sõnumid särkidel on hästi läbimõeldud, tabavad ning humoorikad sõnumid, mis püüavad pilku ja panevad muigama. Tutvu tootevalikuga www.caos.ee lehel ning telli kingisaaja uus lemmiksärk ilma postikuluta lähimasse pakiautomaati!

Kui sinule mõni kallis meesterahvas on aga näiteks suur muusikakuulaja, oskab ta kindlasti hinnata kvaliteetseid kõrvaklappe! Need 2019 – 2020 parimateks mürasummutavateks kõrvaklappideks tunnistatud Sony WH-1000XM3 klapid sobivad ideaalseks kingiks just seetõttu, et need võimaldavad teisi segamata kuulata kas muusikat, podcaste või vaadata filme. Lisaks aitavad kõrvaklapid summutada ka välist müra, et oleks võimalik paremini keskenduda kõige olulisemale tegevusele, olgu selleks siis töötamine (näiteks avatud kontoris või kodus) või lihtsalt meelelahutus. Vaata kõrvaklappide jõulupakkumist miterassa.ee.

Eeltoodud nimekirjas on vaid mõned näited, mida vahvat võib oma kallitele meestele kinkida. Kingimõtted tasub teostada aga juba varakult, et detsembrikuus jääks aega nautida jõulusoojust ja oma pere seltsi!

Vaata ka:

Jõuluvana on juba teel! Tänavused laste suurimad kingisoovid on selgunud

Mida naised päriselt tahavad? Vaata, millised on tänavused jõulukingihitid 

Kommentaarid puuduvad