Sisuturundus

Kohe algab töötukassa Töö-ja Karjäärimess: vaata, kuidas osaleda!

Viimase aasta tormid majanduses ja tööturul on kindlasti pannud paljud inimesed mõtlema, mida teha, et leida endale uus ja parem töö? Kui aastaid on töötukassa korraldanud töömesse, siis sel korral on töömaailm kolinud internetti. Esimest korda katsetas töötukassa suure virtuaalmessiga eelmisel aastal, siis külastas Töö-ja Karjäärimessi enam kui 25 000 inimest. Messi käigus toimunud seminare vaatas ja kuulas läbi erinevate platvormide suisa veel rohkem, enam kui 70 000 inimest. Tänavu toimub virtuaalmess neljal päeval: 27. aprillist – 30. aprillini. Messi raames on võimalus tutvuda nii kümnete tööandjate tööpakkumistega, käia seminaridel, osaleda töötubades kui ka valmistada end ette isegi töövestluseks. Tegevust leidub igaühele ja online messi […]

Keskkonnasõbralik Epiim on käivitanud rohepöörde

Epiim on üks Eesti suuremaid juustu- ja võitootjaid, mis kuulub enam kui sajale kohalikule piimafarmerile. Epiima meiereid rajati juba 20. sajandi alguses – esimene neist 1910. aastal Põltsamaal ning teine 1911. aastal Järva-Jaanis.  Täna on Epiim alustanud ettevõtte jätkusuutlikkuse edendamise ja Euroopa Liidu Roheleppe programmi elluviimisega. Epiim lõi Hooliva Farmi süsteemi loomade heaolu tagamiseks, alustas süsiniku jalajälje mõõtmist ja vähendamist (näiteks uued piimaautod sõidavad lehmasõnniku gaasiga), keskendub hoolsalt looduse- ja liigirikkusele ning hakkab pakkuma innovaatilisi vegan lahendusi. Juhatuse esimees Jaanus Murakas selgitab, et tegelikult on rohepöörde väljakutsetega tegeletud juba paar aastat. Ökonoomsus ja keskkonnasõbralikkus läheb eriti korda just nooremale põlvkonnale. Meie head naabrid […]

Achtung-achtung viiner-šnitsel: imelihtne valmistada!

Vorstiabi teada on Wiener Schnitzel nimetus patenteeritud Austrias ja keel nii keerulist nime välja ei häälda – meile tundub suupärasem kutsuda seda rooga hoopis viiner-šnitsel. Viineritest me täna siiski ei räägi.  Selle roa jaoks kasutame hoopis laagerdunud lihaveiseliha. Kuigi veiseliha tihti kardetakse, sest arvatakse, et see jääb sitke või tuim, siis antud retseptiga purustame me selle müüdi – isegi lapsed saavad mängleva kergusega õhtusöögi valmistamisega hakkama ja liha tuleb mahlane, mõnus ja pealt krõbeda koorikuga. Retsepti jaoks (kogus 4-le) läheb vaja:   tükk pehmet lihaveise liha ca 500-600 gr  Äntu mõisa kanamunad 2-3 tk  Kotzebue hapusai speltaga (või valmis saiapuru)  Jahu 0,75dl Soola  Oliivõli ja või praadimiseks […]