Homme
22. mai
16...27
9...16
Ülehomme
23. mai
13...23
10...15

SU NÄGU KÕLAB TUTTAVALT

„Su nägu kõlab tuttavalt“ osalejad avalikustatakse juba täna! 

Foto: TV3
12:14 06. september 2018
Autor: TV3

Alates 7. oktoobrist jõuab ekraanile “Su nägu kõlab tuttavalt” seitsmes, kuldne hooaeg. Tänane erisaade avalikustab, kes on selle hooaja osalejad, mida on neil meenutada möödunud hooaegadest ning millise esimese pähkli nad endale loosivad. 7. hooajal on saates üheskoos saate eelmistel hooaegadel säravaimate, vaimukaimate ja meeldejäävaimate etteastetega üles astunud 8 armastatud lauljat-näitlejat, mis tähendab seda, et näosaate lavale astub läbi aegade kõige vingem koosseis.

Kuidas aga juba saates osalenud lauljad ja näitlejad TV3 vaatajaid uuesti rabada suudavad? "Kõik esitusnumbrid on ju uued ja üllatusi pakkuvad! Nendes artistides olev energia ja potentsiaal ja oskused on ajaga ainult paremaks läinud, ideed pöörasemaks, lisaks on ju juurde tulnud ka palju lauljaid ja lugusid, millest head paroodiat teha. Hea nali ja sügisene pühapäevaõhtune mõnus meelelahutus ehk siis Näosaate-õhtu on juba ka televaatajatele saanud oodatud sündmuseks," kommenteerib saate produtsent Triin Luhats. 

Tulihingelised fännid võivad aga rõõmustada, sest üks kaheksast osalejast avalikustatakse ka juba „Seitsmeste“ otse-eetris kell 19.00. Näosaate stuudiosalvestustele on võimalik ka pileteid osta Piletilevist, sest esimene salvestus toimub juba tuleval esmaspäeval. 

„Su nägu kõlab tuttavalt: Kuldse hooaja ootuses“ juba täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob maikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu