Täna
08. juul
15...20
7...15
Homme
09. juul
15...19
7...14

Su Nägu Kõlab Tuttavalt

Näosaate pani kinni Eleryn Tiit, lahkuma pidi Kärt Anton

Foto: Mardo Männimägi/TV3
10:06 11. november 2019
Autor: Seitsmesed

Eilse saate "Su nägu kõlab varsti" tuttavalt" võitis taaskord Eleryn Tiit kehastudes Raffaella Carraks. Saatest hääletati välja aga Nu pogodina lavale astunud Kärt Anton. 

Eleryn Tiit on juba mitmendat saadet oma võimsa etteastega kohtunikud ja publiku õhku ahmima pannud.

Raffaella Carraks kehastunud lauljatari sõnul oli tema olemuse leidmine parajalt raske: "Väga, väga raske. Ma tõesti ütlen, et eile õhtul ma olin veidi lootusetus olukorras. Mõtlesin, et seda numbrit ei ole. Mitte ainult minu ja meie õpetajate poolt. Lihtsalt laulu lõpuks ei jaksanud enam laulda, võhmaga oli väga suuri probleeme. Tegin eile öösel ka korralikult trenni. Korterikaaslane, kes on ka laulja, aitas mind väga palju ja õpetas, et kuidas peaksin täpselt süvenema detailidesse. Ühesõnaga väga raske teekond oli", rääkis Tiit Kroonikale antud intervjuus.