Video! Näosaate kohtunik Tanja paljastab vihjeid, kes on kaks uut kaaskohtunikku! 

TV3

Juba oktoobris jõuab TV3 ekraanile Eesti armastatuim paroodiashow „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Värskest videost selgub, et Tanja on ka uuel hooajal näosaate kohtunik. Millised mehed võtavad istet Tanja kõrval kohtunikulauas ei ole veel avalikustatud, kuid vihjeid leiab videost!

Sel sügisel vallutab telemaastiku näosaate uus hooaeg, kus lisaks aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Väljalangenud osaliste asemele astuvad iga nädal uued inimesed ja võimaluse oma annet näidata saavad paljud uued talendid. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel.

Tanja lubab, et kohtunikelauas võtavad peale tema veel istet mehed, kellest ühel on äärmiselt põnevad vaated elule ja teine on karismaatiline näitleja, kellega sai tuttavaks 16 aastat tagasi. Kes need salapärased mehed võivad olla? Vaata videot!

„Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ stardib juba oktoobris TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10337218[/embed]

Kommentaarid puuduvad