Vaata „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ esimest videoklippi!

TV3

Näosaate värske formaat „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ stardib juba 13. oktoobril TV3s! Näosaate uuteks kohtunikeks on Mait Malmsten, Mart Juur ja Tanja Mihhailova-Saar. Igas saates lisandub ka külaliskohtunik. Vaata ahjusooja treilerit!

Sel sügisel jõuab TV3 ekraanile näosaate värske formaat „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Lisaks aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Väljalangenud osaliste asemele astuvad iga nädal uued inimesed ja võimaluse oma annet näidata saavad paljud uued talendid. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel. Saatesse kandideeris üle poole tuhande inimese. Tänaseks on osalejad valitud ja kohtunikel ülevaade, kes uuel hooajal publikut rõõmustama pääsevad.


Foto: TV3

Piletid stuudiosalvestustele on juba täna müügil Piletilevis! Eesti vingeim paroodia-show „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ stardib juba 13. oktoobril, pühapäeval kell 19.30 TV3s!

 

 

Kommentaarid puuduvad