Saa tuttavaks „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ uue osalejaga – Tanel Laidna!

Seitsmesed

TV3s startis „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Sel hooajal annavad aga kohtunikud osalejatele igas saates punkte ning kõige väiksema punktiskooriga osaleja peab saatest lahkuma. Esimesest saatest pidi lahkuma Pelle Põldma ning tema asemele astub sel pühapäeval võistlustulle Tanel Laidna!

Tanel on 25-aastane, Tallinnast pärit naerusuine noormees, kes igapäevaselt käib tööl. „Pikka aega tegin bändi, kuid tundsin, et elu pakub uusi väljakutseid ja vajab muutust. Pühendan hetkel rohkem aega soolokarjäärile, kuid olen avatud selle kõrvalt ka muudele projektidele!“ Seni pole Tanel näitlemisega küll tegelenud, aga huvi näitlemiskunsti vastu on alati olemas olnud. Noormehele meeldib vaba aega sisustada muusika, heade filmide, trenni ja toidu valmistamisega. „Näosaatesse otsustasin proovida, et saada uusi väljakutseid ja tegeleda sellega, mida tõeliselt naudin – muusika, näitlemine ja meelelahutus. Võiduraha investeeriksin reisimisse, et näha erinevaid riike ja kultuure ja loomulikult läheks sellest suur osa ka muusikasse!“

Lisaks näosaate aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel. „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ ootab kaasa elama kõiki juba pühapäeval kell 19.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad