Homme
22. apr
8...18
-1...5
Ülehomme
23. apr
10...20
2...7

Sport

Kaia Kanepi otsib raha ja treenerit

13:07 05. aprill 2017
Autor: Seitsmesed uudised

Kunagine Eesti naiste tennise esireket Kaia Kanepi ütles hiljutisel pressikonverentsil, et on haigustest ja vigastustest vaba ning jätkab karjääri. Millisel tasemel ja kellega, pole praegu aga selge, vahendab Postimees.

Et tagasitulek edukaks kujuneks, oleks Kanepil vaja tugevat tervist, uusi sponsoreid ja korralikku treenerit. Eestis sellist juhendajat, kellega Kanepi koostööd teha tahaks, tema sõnul ei ole. Üks välismaa spetsialist on silmapiiril, aga tema palkamine sõltub otseselt rahast. Kunagine suursponsor Tallink Kanepit enam ei toeta.

Foto: Tairo Lutter/Pm/ Scanpix Baltics


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob aprillikuu Sinu tähemärgile?