Nike panustab Eesti jalgpalli kolme aasta jooksul 420 000 eurot

Seistmesed

Eesti Jalgpalli Liit (EJL) ja Nike´i toodete maaletooja Baltikumis AS Jalajälg sõlmisid uue kolm aastat vältava koostöölepingu, mille maht on 420 000 eurot.

„Nike on meie oluline ja strateegiline partner juba peaaegu kaks kümnendit ja mulle teeb head meelt, et oleme koos kasvanud. Meie koostöö Jalajäljega põhineb ühisel arusaamal spordi rollist ühiskonnas, kuid toetuse märkimisväärne suurendamine näitab muuhulgas ka Eesti jalgpallisüsteemi atraktiivseid võimalusi ettevõtetele,“ lausus EJL-i president Aivar Pohlak.

„Nike´i eesmärgiks on kutsuda rohkem inimesi spordi juurde ja olla partneriks igal tasandil palluritele – Eesti rahvuskoondise mängijatest kuni suvelaagrite lasteni. Pikk koostöö Eesti Jalgpalliliiduga on selle heaks näiteks, kuna harrastajate arv on aastate jooksul mitmekordistunud ning loodame, et see tõus jätkub ka tulevikus,” sõnas AS-i Jalajälg juhatuse liige Rainer Tops.

EJL ja Nike alustasid koostööd juba 2000. aastal, mis tähendab, et lepinguperioodi lõpuks on ühist rada käidud juba 20 aastat. Lisaks EJL-i ja Eesti jalgpallikoondist puudutavale koostööle kätkeb leping endas ka Lillekülas asuvat Nike Arenat.

Kommentaarid puuduvad