Täna
13. nov
6...10
3...8
Homme
14. nov
6...9
3...7

Sport

Kontaveit kaotas Austraalias tasavägise mängu Suarez Navarrole

Foto: Ng Han Guan/AP/Scanpix
11:26 21. jaanuar 2018
Autor: BNS

Oma esimesest suure slämmi veerandfinaalist pühapäeval geimivõidu kaugusele jõudnud Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA nr. 33) pidi Austraalia lahtiste neljandas ringis hispaanlanna Carla Suárez Navarrole (WTA nr. 39) siiski 6:4, 4:6, 6:8 alla vanduma.

Kontaveit läks teises setis 4:1 juhtima, ent kaotas siis viis geimi järjest.

Kolmandas setis õnnestus Kontaveidil hispaanlanna pallingugeim seisul 4:4 murda ja mängu võidule servima asuda, ent pallingut ta hoida ei suutnud ning kaotas lõpuks seti ja ühtlasi ka kogu kaks tundi ja 17 minutit kestnud mängu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob novembrikuu Sinu tähemärgile?