Homme
18. jaan
-7...-1
-11...-2
Ülehomme
19. jaan
-7...1
-12...-2

Sport

GALERII! Duel 1 Fight võitlejad nägid täna oma vastaseid silmast silma

15:44 13. aprill 2018
Autor: Seitsmesed

Täna toimus Tartus Dorpati konverentsikeskuses Duel 1 Fight võitlejate kaalumine ja arstlik kontroll.

Duel 1 Fight toimub homme õhtul kell 18 Tartus A. Le. Coqi spordihoones. Kokku toimub üheksa matši, nende hulgas kaks nelja mehe turniiri. Õhtu peamatšis lähevad vastamisi Markko Moisar ja valgevenest pärit Maksim Petkevich.

Duel 1 Fightist võtavad osa Sven Uue, Marko Šults, Vitali Matei, Aleksey Dodonov, Ruslan Mamuto, Andi Uustalu, Nikolae Tamazlikaru, Maikel Astur, Shonzinyo Abena, Ott Remmer, Erlandas Kaminskij, Tarmo Kõrs, Maksim Petkevitš ja Markko Moisar.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?