Homme
17. jaan
0...3
-10...0
Ülehomme
18. jaan
-6...-1
-10...-1

Sport

Taaskord Williamsi alistanud Kontaveit jõudis Roomas veerandfinaali

Foto: Ralph Orlowski/REUTERS/Scanpix
16:44 17. mai 2018
Autor: Seistmesed

Maailma edetabelis 26. kohal paiknev Eesti esireket Anett Kontaveit alistas teist turniiri järjest kunagise maailma esireketi ja seitsmekordse Grand Slami võitja, ameeriklanna Venus Williamsi (WTA 9.).

Kõrgetasemelise Rooma turniiri kolmandas ringis olid Kontaveidi võidunumbrid 6:2, 7:6 (3), millega eestlanna jõudis veerandfinaali. Kohtumine kestis tund ja 19 minutit. 

Sarnaselt eelmisele aastale Roomas veerandfinaali jõudnud Kontaveit kohtub kaheksa parema hulgas kas maailma teise numbri, taanlanna Caroline Wozniacki või  edetabelis 20. numbri, lätlanna Anastasija Sevastovaga. 

Kontaveit kohtus Williamsiga ka nädalapäevad tagasi, kui vastamisi mindi Madridi turniiri avaringis. Siis võitis eestlanna omavahelsie kohtumise numbritega 3:6, 6:3, 6:2. Kaks varasemat vastasseisu (2015. ja 2016. aastal) võitis aga ameeriklanna.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?