Hulljulged eestlased startisid Kanadas ränkraskel 715 kilomeetri pikkusel süstamaratonil

Marek Lindmaa

Kanada põhjaosast Yukoni territooriumilt toimus maailma pikim ning raskeim aerutamismaraton. Yukoni jõel lahutas starti ja finišit 715 kilomeetrit ning ligi 50 tundi aerutamist. Starti asusid ka kaheksa hulljulget eestlast, nelja kahese süstaga ning tänases saates heidame pilgu sellele, milliste emotsioonidega Eesti viikingite ränkraske katsumus algas. Yukoni jõelt jätkab Marek Lindmaa.

Kanada põhjaosast Yukoni territooriumilt toimus maailma pikim ning raskeim aerutamismaraton. Yukoni jõel lahutas starti ja finišit 715 kilomeetrit ning ligi 50 tundi aerutamist. Starti asusid ka kaheksa hulljulget eestlast, nelja kahese süstaga ning tänases saates heidame pilgu sellele, milliste emotsioonidega Eesti viikingite ränkraske katsumus algas. Yukoni jõelt jätkab Marek Lindmaa.

Kommentaarid puuduvad