Tallinn ostis 2 miljoni euroga Tiit Soku korvpallihalli

Seitsmesed

 Juuni alguses ostis AS Tallinna Tööstuspargid 2 miljoni euroga Tiit Sokult Mustamäe korvpallihalli, kuhu linnaettevõte otsib rentnikku, kirjutab Postimees.

Enampakkumise tähtaeg on reedel ning esimene pakkumine laekus linnale kolmapäeval. Hall antakse üürile koos sisustusega, huvilised peavad esitama ülevaate oma kolme viimase aasta tegevusest spordi- ja kehakultuuri valdkonnas ning maksma 5000-eurose tagatisraha.

Omanikuvahetus registreeriti 14. juunil, Tallinna Tööstusparkide juhataja Margus Jaansoni sõnul võtavad nad halli täielikult üle 1. augustil. Varem tegutses Mustamäel Tervise tänava hallis ka Tiit Soku korvpallikool.  Hall kuulus varasemalt Soku juhitud ja tema abikaasa omanduses firmale OÜ Kossutähed.

2004. aastal loodud AS Tallinna Tööstuspargid haldab kolme Tallinna tööstusparki ja kahte parkimismaja.

Kommentaarid puuduvad