Täna
15. dets
-5...0
-8...-2
Homme
16. dets
-7...0
-9...-1

Sport

Jüri Ratase jalgrattavõistlusel startis ligi tuhat pedaalijat

Foto: Jaanus Ree/Delfi
17:12 01. september 2018
Autor: BNS

Pirita spordikeskuse terviseradadel toimus laupäeval juba neljateistkümnendat korda Jüri Ratase jalgrattavõistlus, millel startis tuhatkond rattasõpra.

Tasuta kogupereüritusel oli kavas mitmeid distantse väiksematele ja suurematele lastele ning täiskasvanutele. Samuti pakkusid koostööpartnerid kohapeal palju harivaid ja sportlikke tegevusi. Rattavõistlusel startis kokku 964 rattasõpra. Kõik osalejad pälvisid medali ja väikse kingikoti ning naiste ja meeste esikolmik sai ka karika koos auhindadega.

„Korraldame jalgrattavõistlust, et pakkuda inimestele võimalust värskes õhus tervisesporti harrastada ning perega mõnusalt aega veeta. Kõrge osalejate arv tõestas veelkord, et rattasõit on armastatud spordiala igas vanuses spordisõprade seas. Tänan siiralt kõiki võistlejaid ning vabatahtlikke ja koostööpartnereid, kelle toel rattavõistlust korraldame. Anname endast parima, et jätkata tasuta kogupereürituse korraldamist ka tulevikus,“ lausus rattavõistluse peakorraldaja Jüri Ratas pressiteate vahendusel.

Meestesõidu võitis Alges Maasikmets, teise koha pälvis Markus Pajur ning kolmanda Oskar Nisu. Naistesõidu võitjaks tuli Kelly Kalm, talle järgnesid Anet Sirvel ja Kätlin Kuhk.

Rattavõistlus algas Sparta spordiklubi soojendusvõimlemisega ning avatud olid ka Sportlandi rattaabi ja joonistustelk lastele. Õpetussõnu, infomaterjale ning huvitavaid tegevusi pakkusid päästeameti, politsei- ja piirivalveameti ning Operation Lifesaver Estonia esindajad ja vabatahtlikud. Ühtlasi loositi kõigi osalejate vahel välja palju sportlikke ja lõbusaid kingitusi.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob detsembrikuu Sinu tähemärgile?