Homme
27. mai
10...16
5...10
Ülehomme
28. mai
13...22
7...12

Sport

Spordibaaris tutvustati King of Kingsi võitlejaid

Foto: Siim SUps/Pressimaterjal
12:54 13. oktoober 2018
Autor: Seitsmesed

King of Kingsi 60. Grand Prix saab toimuma täna õhtul Tondiraba jäähallis. Eile kogunesid kõik võitlejad kaalumisele ja pressikonverentsile, mis toimus O'Learyse spordibaaris.

King of Kingsi 60. Grand Prix toimub 13. oktoobril Tondiraba jäähallis. Õhtu jooksul läheb lahingusse 13 võitluspaari ja näha saab võitlusstiile K-1, MMA ja MUAY THAI. Toimuvad reitingumatšid, superfightid ja nelja mehe turniir kaalukategoorias kuni 77 kilogrammi, kus Eestit esindab noor ja andekas profivõitleja Hendrik Themas. Suurimate tiitlitega tuleb Tallinna Läti ninjaks kutsutud Zaur Dzhavadov, kes on võitnud nii King of Kingsi maailma kui ka Euroopa tšempioni tiitli. Dzhavadov on oma karjääri jooksul kokku pidanud 45 võitlust ja võitnud neist 34 korral.

Lisaks adrenaliinirohketele võitlustele saavad pealtvaatajad kaasa elada ka juubelishowle ja võtta osa erinevatest loosimistest. Tondiraba jäähalli uksed avatakse 18.00, esimene võitlus algab kell 18.30.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!