VIDEO! Võitmatuna püsiv Astrid Johanna Grents peab Dueli vastase jaoks võitlustaktikat muutma

Seitsmesed

Dueli vastase jaoks võitlustaktikat muutma

13. aprillil toimuval Duel Fightil astub teiste seas areenile ka naisjuunioride maailmameister kikkpoksis ja senises profikarjääris võitmatuna püsiv Astrid Johanna Grents. 20-aastase võitleja vastaseks tuleb 21-aastane vasakukäeline Li Mingrui Hiinast.

Oma hiinlannast vastase kohta on Grents ära teinud põhjaliku kodutöö, millest selgub, et tegemist üsna ebamugava vastasega. “Ta on vasakukäeline, sellest ma olen teinud oma järeldused ja muutnud taktikat. Pean tema esijalast rohkem väljapoole saama ja alustama rünnakuid tagumise poolega,” rääkis Grents oma uuest taktikast. 

Eelmise aasta lõpus tegi Astrid oma profidebüüdi kikkpoksis ja on püsinud võitmatuna. “Elan ikka sportlase elu, aga need üritused on palju suurema mastaabiga. Palju rohkem on vaatajaid ja see on äge,” kirjeldas Grents oma viimast aastat. Lisaks suurele publikuarvule on Duel Fighti Eesti vs Hiina ka suureks hüppelauaks. “See on suur võimalus saada Aasiasse võistlema,” avaldas Grents oma mõtteid seoses seekordse Duel Fightiga.

Neljanda paarina astuvad Duel Fightil vastamisi 18-aastane Daniil Gayduk ja 25-aastane Wang Wanli. Võitlevad nad kaalukategoorias kuni 65 kilogrammi.

Hiina koondis saabub Eestisse juba 9. aprillil. Lisaks aklimatiseerumisele kulub nende aeg trennideks Kevin Renno uues spordiklubis ja First Fighting Clubis ning neile pakutakse erinevaid ekskursioone ja kultuuriprogramme.

Duel Fight 3 Eesti vs Hiina toimub 13. aprillil Tondiraba jäähallis. Piletid on juba müügil Piletilevi müügipunktides, lisaks on parima elamuse saamiseks võimalik osta VIP laud otse võitlusareeni kõrvale. Täpsem info võistluse kohta on leitav Duel Fighti Facebooki lehel.
 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tkbPi3WqzjI&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad