Homme
23. juul
21...26
12...17
Ülehomme
24. juul
20...27
12...17

Sport

Ott Tänak "Kolmeraudses": Eestis kipub olema nii, et kui sportlasel natuke halvemini läheb, siis pekstakse armutult maatasa

13:46 05. aprill 2019
Autor: TV3

Eile õhtul käis TV3 "Kolmeraudses" külas rallisõitja Ott Tänak. Terve möödunud aasta vältel püsis maailma eri paigus Oti kannul filmimeeskond, kes jälgis tema püüdlusi saada maailmameistriks. Tänakuga tuli juttu nii järgmisel nädalal esilinastuvast filmist kui rallimaailma telgitagustest. Mihkel Raud küsis muuseas ka Tänakult, kuidas rohke tähelepanu tema isiklikku elu on mõjutanud. 

"Eestis kipub olema nii, eriti spordis, et kui kellelgi läheb hästi, siis on kõik tohutus vaimustuses, kuid kui natuke halvemini läheb, siis pekstakse armutult maatasa. Sina oled seda oma elus kogenud. Kuidas sind isiklikult mõjutab see, mida sinust meedias kirjutatakse, kuidas see mõjutab sinu professionaalset elu?" küsis Raud. 

"Täna on juba lihtsam. See on elus palju kasvatanud ja võib-olla isegi elule kaasa aidanud mingil hetkel. Noorena oli see keeruline ja mõjutas ilmselt ka sportlikke tulemusi. Aga täna, kui oled kõik selle jama läbi käinud, siis ma usun, et üldiselt siin väikses Eestis ei ole mõtet väga tähele panna. Kõik peavad või leivale saama," vastas Tänak. 

Vaata täispikka intervjuud TV Playst! 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?
Kerro kuu