Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

Sport

Video: Duel Fighti pressikonverentsil läks kahe võitleja vahel kakluseks

Foto: Jaanus Lensment/Delfi
17:29 12. aprill 2019
Autor: Seitsmesed

Täna tutvusid esimest korda silmast silma Duel Fighti võitlejad. Üks võitluspaar ei suutnud homset oodata ja soovisid juba täna võitja selgeks teha.

Kolmas Duel Fight toimub homme Tallinnas Tondiraba jäähallis. Lisaks asukoha muudatusele on üritus kasvanud kordades suuremaks, sest vastamisi lähevad Eesti ja Hiina spordisarja WLF võitlejad. WLF on Hiina võitluskunstisari, mis aastatega läinud järjest rahvusvahelisemaks. WLF on jõudnud Saksamaale, Uus-Meremaale, USA-sse ja eelmisel aastal toimus duell Hiina ja Kanadaga. WLF saatis Eestisse paarikümneliikmelise delegatsiooni, mis koosneb kümnest tugevast võitlejast ja spordisarja juhtidest. Hiinast saabuvad siia ka Henan TV ajakirjanikud, kes lisaks võistluse kajastamisele tutvustavad Eestit hiinlastele turismisihtkohana.

Duel Fight Seriesi peakorraldaja Igor Golubevi sõnul on sellist laadi võistlus Eestis esmakordne ning pakub kohalikele võitlejatele head hüppelaua sisenemaks Hiina võitlusareenidele. “Eestlastel on võimalus enda oskusi aprillis näidata ja see kindlasti avab uksi tugevatesse Hiina võitlussarjadesse,” kinnitas Golubev.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!