Homme
05. juul
17...21
11...16
Ülehomme
06. juul
17...22
13...17

Sport

Andrus Veerpalu lahkub Eestist ja suundub Hispaaniasse elama?

Foto: Hendrik Osula/Delfi
14:17 03. mai 2019
Autor: Seitsmesed

Pärast dopinguskandaali sattumist veebruaris Austrias Seefeldis on Andrus Veerpalu ja tema poeg Andreas avalikkuse eest peitu pugenud ning ei vasta ka telefonikõnedele. Nüüd on Kroonika saanud vihje, et Veerpalu kavatsevat ühe oma kinnisvaraobjektidest müüki panna ja Hispaaniasse kolida.

Andrus Veerpalu on oma suusatajakarjääri kõrvalt soetanud enesele tõesti arvestatava hulga kinnisvara. Koos abikaasa Angelaga kuulub talle näiteks korter Nõmmel, Andrusele ainuisikuliselt enam kui kahesajaruutmeetrine eramu Otepääl ja lisaks sellele veel kaks kinnisasja – üks Otepääl ja teine Häädemeeste vallas. Andruse osalusega firmale Karupesa Hotell OÜ kuulub Otepääl ka hotell Karupesa.

Refereeritud Kroonikast


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!