Täna
02. juul
17...23
10...17
Homme
03. juul
18...23
10...17

Sport

Old Traffordi staadionil lähevad vastamisi Inglise kõrgliiga hinnatuimad meeskonnad

Foto: uudised.ee
16:08 18. oktoober 2019
Autor: Seitsmesed

Eestlaste seas ühed vaadatuimad tiimid Manchester United ja Liverpool kohtuvad sel pühapäeval Inglise kõrgliiga üheksandas voorus.

Need on saareriigi auhinnatuimad meeskonnad. Manchester United on tulnud Inglise kõrgliiga võitjaks 20 ja Liverpool 18 korral.

Sel hooajal on Liverpool paremas seisus. Nad pole kaotanud ühtegi matši ning on 24 punktiga esikohal. Teisel kohal on tiitlikaitsja Manchester City, kes on 8 punktiga Jürgen Kloppi tiimist taga. Manchester United alustas hooaega traagiliselt. Nad skoorisid vaid 9 punkti ning on praegu 12. kohal. Sheffield United ja Brighton on sama skooriga 13. ja 14.

Sheffield United on viimasel kolmel voorul tabanud vaid 1 värava. Eelmises matšis kaotasid nad 0-1 outsideritest Newcastle Unitedile. Manchester United on korjanud 8 vooruga 9 väravat ja Liverpool 20. Liverpool murdis eelmises kohtumsies Leicester City vastupanu tulemusega 2-1.

Inglise kõrgliigas on Manchester United omavahelistes matšides Liverpooliga näidanud paremat statistikat. “Punased kuradid” on vastastele tuule alla teinud 28 korral, kaotanud 14 ja viigistanud 12 matši. Kogu klubide ajaloo vältel on need kaks kohtunud 230 korda. Tulemusega 88:76 juhib Manchester United. 66 duelli on lõppenud viigiga.

Eelmisel hooajal lõppes kohtumine Old Traffordi staadionil 0-0, kuid Liverpooli kodus võitsid võõrustajad 3-1. Ajaloo põhjal pole Jürgen Kloppi tiimil pühapäeval head šansid. Klopp pole varasemal 5 visiidil Old Traffordi murule seal Manchester Unitedit kordagi võitnud.

Sel nädalavahetusel ja esmaspäeval kannavad voogedastusplatvorm TVPlay Premium ja TVPlay Sports kanalid üle 5 Inglise kõrgliiga matši.

 

Ajakava:

19. oktoober:

14:20 Everton - West Ham

16:50 Tottenham Hotspur - Watford

19:20 Crystal Palace - Manchester City

 

20. oktoober:

18:15 Manchester United – Liverpool

 

21. oktoober

21:50 Sheffield United - Arsenal


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!