Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Sport

Suursoosik Los Angeles Clippers mängib sel nädalal Portland Trail Blazersiga

16:41 05. november 2019
Autor: Seitsmesed

Kuniks mõni eestlane taas NBAsse murrab, saame kaasa elada Läti ja Leedu mängijatele. Dallas Mavericks ja selle üks võtmemängijaid Kristaps Porzingis alustasid hooaega hästi. Dallase meeskond on võitnud kuuest matšist neli. Jonas Valančiūnas ja Memphise Grizzlies ei saa olla sama rahul. Nad on võitnud vaid ühe viiest mängust.

Täna öösel läks lätlase Rodions Kurucsi kodumeeskond Brooklyni Nets vastamisi New Orleansi Pelicans tiimiga ning mäng lõppes 135:125. See oli Netsi jaoks kolmas võit kuuest kohtumisest, Pelicans on võitnud vaid korra. Kurucs veedab väljakul keskmiselt 12,7 minutit tabades 2,7 punkti ja võttes 2,8 lauapalli.

Domantas Sabonis ja Indiana Pacers panevad Orlando Magicu võimed proovile meie aja järgi sel pühapäeval ööl vastu esmaspäeva. Indiana on võitnud kolm mängu kuuest ja on idakonverentsi tabeli keskel. Viimasel korral sundis Pacers Chicago Bullsi alistuma 108:95. Leedukas ei osalenud tolles mängus vigastuse tõttu. Enne seda kogus ta keskmiselt mängus 21,8 punkti, 11,4 lauapalli, 2,6 resultatiitvset söötu ning tabas 42.9% kolmepunktivisetest ja 88,9% vabavisetest. Pacersi ridadest puuduvad vigastuste tõttu kaks liidrit, Myles Turner ja Victor Oladipo.

Täna öösel sai lõpu ka Philadelphia 76ersi võiduseeria, nende kontol on nüüd viis võitu ja üks kaotus. Sel laupäeval kohtuvad nad ka Denver Nuggetsi meeskonnaga. Nuggets, kelle mänedžer on leedukas Artūras Karnišovas, on võtnud neli võitu ja kaks kaotust.

Los Angeles Clippersi ja Portland Trail Blazersi matš peaks samuti olema intrigeeriv. Eksperdid prognoosivad Clippersile meistritiitlit.

Voogedastusteenus TVPlay Premium ning TVPlay Sports kanalid kannavad sel nädalal üle seitse NBA mängu. TV6 teeb otseülekande Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets kohtumisest sel pühapäeval 22.30.

Ülekannete kava:

6. november

3:00 Bulls - Lakers;

7. november

2:30 Rockets - Warriors;

8. november

5:30 Clippers - Trail Blazers;

9. november

4:00 Nuggets - 76ers;

10. november

00:00 (laupäeva öösel vastu pühapäeva) Spurs - Celtics,

22:30 Timberwolves - Nuggets;

11. november

1:00 Magic - Pacers


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!