Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

Sport

Kaks britti lähevad vastamisi maailmameistritiitli nimel

16:30 22. november 2019
Autor: TVPlay Sports

Sel laupäeval on poksisõprade silmad põõratud Liverpooli poole. Callum Smith üritab kaitsta oma WBA World, WBC Diamond ja Ring Magazine superkeskkaalu tiitleid John Ryderi eest M&S Arenal toimuvas matšis.

191cm pikk Smith (26-0, 19 KO) teenis WBA World tiitli ja krooniti World Boxing Super Series tšempioniks pärast võimsat nokaudiga võitu 7. raundis Briti rivaali George Grovesi üle. Samuti oli see tema jaoks triumf prestiižsel World Boxing Super Series turniiril.

Selle aasta jaanuaris kaitses Smith super-tsempioni vööd nokaudiga Kameruni juurtega prantslase Hassan N'Dama N'Jikam vastu. 2013. aastal võitis Smith nokaudiga Leedu poksijat Kirill Psonkot.

31aastane Ryder on vastasest 16cm lühem. Ta on saanud profivõistlustel 28 võitu (16 nokaudiga) ja kaotanud 4 kohtumist. “Gorilla” hüüdnime kandev sportlane on võitnud neli viimast lahingut nokaudiga.

Enamik poksieksperte peavad favoriidiks Smithi, aga Ryder on endas kindel.

“Ma ei suuda väljendada, kui õnnelik ma olen, et saan naasta maailmameistrina Liverpooli oma tiitleid kaitsma”, ütles Smith. “Olen alati unistanud sellest, et tuua sellesse linna maailmameistritiitli matš ja loodetavasti on see neist paljudest esimene.”

“Ma olen väga elevil, et saan võidelda absoluutse maailmameistritiitli peale,” ütles Ryder. “Ma olen näinud väga palju vaeva, et siia jõuda ja siia püsima jääda. Ma tunnen, et olen oma elu parimas vormis ja see võimalus on tulnud ideaalsel ajal. Callum Smith on tugev vastane ja väärt tšempion, kuid tunnen, et olen hetkel võitmatu.”

Ryder on ajutine WBA tiitlihoidja. Ta võitis tiitli, kui sundis selle aasta mais kolmandas raundis alistuma austraallase Bilal Akkawy.

Poksimatši näidatakse otseülekandes voogedastusplatvormil tvplaypremium.ee/live ja TVPlay Sports+ kanalil. Ülekanne Liverpoolist algab laupäeval 21.00. Smithi ja Ryderi lahingu algusajaks on planeeritud 23.55 Eesti aja järgi, enne seda on võimalik kaasa elada eelmatšidele.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!