Kas Žalgiris hakkab sügavast august välja ronima?

Seitsmesed

Leedu firmamärgil Kaunase Žalgirisel on Euroliigas käes viimaste aastate vast kõige keerulisemad ajad – viis viimast mängu on kaotatud ja tabeli põhi pole enam kaugel.

Ja selle klubi jaoks ei ole maailmas parimat kohta ega tiimi, kelle vastu võit maitseks mitme eest ja alustaks taassündi – selleks tuleks neljapäeval Moskvas alistada CSKA.

Peatreener Šarunas Jasikevicius peab olema superpsühholoog ja leidma väga õigeid sõnu, et oma mängijate stressi leevendada, lisaks peavad nad üles leidma oma sisemise Arvydas Sabonise, muidu Moskvas head nahka ei tule. Ja mine tea, äkki pole Jasikeviciusel ka enam pikka pidu klubi peatreerina.

Ootamatul kombel on Žalgirise jaoks tohutu murelaps visketabavus, näiteks viimati Berliini Alba vastu suudeti 23-st kolmepunktiviskest sisse saada vaid kaks ja lõpuks saadi kokku vaid 62 punkti... kommentaarid on liigsed. Ka senine nende tiimide vaheline ajalugu ei räägi Leedu klubi kasuks. Aga ükskord tuleb ju võitma hakata!

Karikakaitsja CSKA senine hooaeg on käinud sinusoidina üles-alla. Küll alistatakse võõrsil ligi 30 punktiga Barcelona, aga suudetakse kodus kindlalt alla jääda Pireuse Olympiacosele. „Keskarmeelaste“ hooajale pani muidugi päris korraliku põntsu ühe liidri Will Clyburni raske vigastus. Aga senisest 11-st mängust saadud neli kaotust tundub siiski liiast. Kuid aega tulemusi parandada on veel küllaga. Ka Žalgirisel.

Euroliiga 12. vooru keskne mäng Moskva CSKA – Kaunase Žalgiris on otseülekandes neljapäeval algusega kell 18.45 TV3 Sport kanalil ja veebis go3.tv, kommenteerib Tarmo Paju.

Kommentaarid puuduvad