Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Sport

Ainulaadne sündmus: viie tunni jooksul üheksa erinevat NBA mängu

Foto: uudised.ee
12:26 17. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Esmaspäeval on kõikidel NBA fännidel võimalik osa saada ainulaadsest sündmusest, mis kannab nime NBA 360.

Tegemist on viis tundi kestva ülekandega ja selle jooksul on võimalik kaasa elada koguni üheksale erinevale mängule. Lülitused erinevatele mängudele toimuvad pidevalt, vastavalt sellele, mis mäng pakub hetkel kõige põnevamaid hetki.  

Seega saavad huvilised viie tunni jooksul näha üheksa kohtumise kõiki olulisi sündmusi. Otseülekanne algab 20. jaanuaril kell 21.30 ja seda on võimalik näha telekanalist 3Sport või go3.tv vahendusel. 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!