Homme
06. juul
16...22
13...18
Ülehomme
07. juul
15...20
11...15

Sport

Euroliiga 21. voor pakub kuhjaga põnevust

Foto: Pressimaterjal/TV3
13:24 23. jaanuar 2020
Autor: Seitsmesed

Korvpalli Euroliiga põhihooajast hakkab kaks kolmandikku selja taha jääma, hooaeg on pakkunud korralikult üllatusi, mis teebki kogu turniiri ju põnevamaks. Aga neljapäeval ja reedel ootab ees 21. voor, TV3 Sport kanalitel on kavas kokku seitse kohtumist ja nendes läheb andmiseks!

Neljapäeval saab esmalt näha hetkel 4. kohal oleva karikakaitsja Moskva CSKA kodumängu Valencia vastu, seejuures on mõlemad sellesse punkti jõudnud võrdsete sammudega – viimasest viiest mängust on võetud neli võitu. Hetke kõige kurvemas olukorras on aga Müncheni Bayern, kes on kaotanud kuus mängu järjest ja on kukkunud viimaseks. Nüüd on kodufännide ees võimalus uuesti võidureele sättida, aga vastane on kõvast puust – Tel Avivi Maccabi. Iisrael tiimi leiame tabelist mõnusalt 3. kohalt, nad on saanud kolm võitu jutti ja näitavad väga head korvpalli.

Eelmises voorus päris korraliku üllatuse valmistanud ja kodus Madridi Reali alistanud Himki (10. koht) on nüüd ise Hispaanias ja läheb vastamisi hetkel 15. kohal asuva Vitoriaga. Ja lõpuks – uut aastat kolme kaotusega alustanud Barcelona (5.) võõrustab Belgradi Crvena Zvezdat (9.).

Ja siis tuleb reede oma suure ja väga tähtsa kohtumisega, sest Madridis kohtuvad tabeli kaks esimest – Real ja Istanbuli Anadolu Efes. Real on endalegi ootamatult kaks viimast mängu kaotanud, kui eelmisel nädalal saadi Moskvas „tappa“ nii Himkilt kui CSKA-lt ja jääb hetkel Türgi tiimist maha kahe võiduga. Enne oli Realil all monumentaalne 13-mänguline võitudeseeria, aga nüüd hingavad talle kolm meeskonda võidu kaugusel kohe kuklasse. Anadolul aga on kõik üsna lilleline – viimati kaotati 20. detsembril CSKA-le ja edestatakse Reali kahe võiduga. Kuid – Madridis suutis Anadolu Efes viimati võita peaaegu 15 aastat tagasi ... See kõik lubab armutut võitlust!

Selle hooaja üks kindlatest ebaõnnestujatest (seni) Istanbuli Fenerbahce (11.) mängib kodus Milano Armaniga (8.) ja Kaunase Žalgiris, kes on suutnud end kergitada 16.-ks, võtab vastu igati jõukohase Berliini Alba (14.).

Vaata korvpalli Euroliiga mängude otseülekandeid neljapäeval ja reedel TV3 Sport ja Sport2 kanalist või veebist: https://go3.tv/sport_tv, kommenteerivad Rauno Pehka, Tarmo Paju, Andri Kiige ja Vallot Pukk.

 

Ülekannete ajakava:

23. jaanuaril

18.45 CSKA Moscow - Valencia Basket

21.15 FC Bayern Munich - Maccabi Fox Tel Aviv

21.45 Kirolbet Baskonia Vitoria-Gasteiz - Khimki Moscow Region

21.45 FC Barcelona - Crvena Zvezda Mts Belgrade

 

24. jaanuaril

19.30 Fenerbahce Beko Istanbul - AX Armani Exchange Milan

19.45 Zalgiris Kaunas - Alba Berlin

21.45 Real Madrid - Anadolu Efes Istanbul

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!