Kes peatab NBA liidrid?

Seitsmesed

Milwaukee Bucks jätkab NBAs võidukäiku. Nad on võitnud 58st matšist 50 ja on kindlalt tabeliliidrid. 

Bucks on praegu võitnud neli mängu järjest. Viimasest kümnest mängust on neil 9 võitu. Pühapäeval kohtuvad nad Charlotte Hornetsiga.

Hornetsil on viimasel ajal hakanud paremini minema. Nad on võitnud kuuest viimasest kohtumisest neli ja on tõusnud Idakonverentsi edetabelis kümnendale kohale. Neil on 20 võitu ja 38 kaotust.

Pühapäeval kohtuvad Milwaukee ja Hornets sel hooajal kolmandat korda. Kahes eelmises mängus domineeris Bucks 137:96 ja 116: 103. Milwaukee Bucksi liider on Giannis Antetokounmpo, kes skoorib keskmiselt 29,7 punkti ja võtab 13,7 lauapalli. Hornetsi tiim jäi äsja ilma tagamängija Malik Monkist, kes diskvalifitseeriti dopingureeglite rikkumise tõttu. Monki keskmine oli 10,3 punkti mängu kohta.

Üks Läänekonverentsi liidritest Los Angeles Clippers läheb pühapäeval lahingusse Philadelphia 76ers´iga.

76ers kannatab tagasilöökide käes. Vigastatud on olulised mehed – keskmängija Joel Embiid ja tagamängija Ben Simmons. Esimese kohtumise võitis Philadelphia 110:103. 76ers mängib kodus suurepäraselt, kuid võõrsil kehvalt. Kodus on võidetud 29-st mängust 27, võõrsil vaid 9 31-st.

Huvitavat mängu oodatakse ka Idakonverentsi tagumise otsa meeskondadelt, kui New Yorki Knicks võõrustab Chicago Bullsi. Mõlemad tiimid otsivad lunastust – Knicksil on olnud kuus kaotustjärjest ja on nüüd 17 võiduga 59-st mängust alles 14. kohal 17-st. Bulls on võitnud vaid ühe mängu viimasest kümnest. Nad on 11. kohal 20 võidu ja 39 kaotusega.

Voogedastusteenus Go3.tv ja TV3 Sport telekanalid kannavad nädalavahetusel üle 4 mängu. Clippers - 76ers mängu kannab üle ka TV6.

 

Ülekannete ajakava:

Laupäeval, 29. veebruaril

5.30 Denver Nuggets - LA Clippers

 

Pühapäeval, 1. märtsil

0.00 Chicago Bulls - New York Knicks

20.00 Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets

22.30 Philadelphia 76ers - LA Clippers

Kommentaarid puuduvad