Homme
01. juun
14...19
4...12
Ülehomme
02. juun
12...19
3...12

Sport

Video! Meistrite liiga ajaloo suurim revanš: 2017. a Barcelona – PSG lahing

13:30 03. aprill 2020
Autor: uudised.ee

Jalgpallifännidel on laupäeval võimalik teleporteeruda tagasi 2017. aasta 8. märtsi, mil nägime paljude arvates UEFA Meistrite liiga ajaloo suurimat revanši. Kaheksandikfinaalide korduskohtumises purustas Barcelona Paris Saint-Germaini meeskonna pärast esimese kohtumise 0-4 kaotust. Telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3 näitavad seda ajaloolist mängu 4. aprillil kell 21.30. Ülekannet kommenteerib Taavi Pailk.

Pärast esimest duelli Pariisis ei uskunud ilmselt ka kõige suuremad Barcelona fännid, et nende lemmikmeeskond võiks ellu jääda. Teise kohtumise 87 minuti lähenedes usuti seda veel vähem, sest võõrustajatel olnuks vaja lüüa 3 väravat.

Kuid nad tegid seda! Barcelona viimase värava lõi lisaja viimasel minutil Sergi Roberto. See oli mängu viimane rünnak. Sel perioodil ei mänginud Barcelonas mitte ainult Lionel Messi ja Luis Suarez, vaid ka superstaar Neymar. Hetkel on ta PSG ridades.

Pariisi klubis mängisid tollal sellised jalgpallimaailma staarid nagu Edison Cavani, Marco Verrati, Lucas Moura ja Thiago Silva. “See oli mu elu parim matš,” ütles Neymar pärast  kohtumist. “Väljakule jäid mõned liigesed, aga asi oli seda väärt,” ütles Barcelona treener Luis Enrique.

“See on ajalooline saavutus, mida mäletatakse igavesti!” arvas Barcelona president Josep Maria Bartomeu. “See oli kõigi jaoks õudusunenägu. Kolm väravat seitsme minuti jooksul on väga raske,” lisas PSG president Nasser Al-Khelaifi.

See suurepärane võit ei andnud siiski Barcelona jalgpalluritele tiibu. Veerandfinaalis pidid nad tunnistama Juventuse paremust 0-3.

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäev, 6. aprill on pühendatud KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!