VIDEOINTERVJUU! Pühapäeval näeb Kristjan Kanguri Milano Olimpia mängu

Kalev Kruus

Tõelised korvpallisõbrad saavad taaskord rõõmustada, sest sel pühapäeval näeme Eesti ühe edukaima korvpalluri, Kristjan Kanguri muljetavaldavat mängu Euroliigas. Kell 21.30 algavat Milano Olimpia - Istanbuli Fenerbahce kohtumise kordust näitab telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3.tv. Selle puhul tegi Kalev Kruus meie korvpallilegendiga ka pikema videointervjuu.

Itaalia tiimis näeme Kristjan Kangurit ja Türgi meeskonnas leedulast Linas Kleizat. Mõlemad särasid väga pingelises duellis. Kangur tabas kõik neli kolmepunktivisetest ja Kleiza kogus 26 punkti. Humoorikal kombel liikus Kleiza hiljem Fenerbachest Milano Olimpia tiimi.

Fenerbache eest võitlesid ka Serbia staarid Bogdan Bogdanovic ja Nemanja Bjelica, kes nüüd mängivad NBA-s. Neid toetas superkiire tagamängija Bo McCalebb.

Kaitsemängu ja täpse käe tõttu hinnatud Kangur on pikaaegne Eesti koondise liige, kuid on esindanud ka teisi kuulsaid Euroopa klubisid – Villeurbanne'i ASVEL, Bologna Virtus, Siena Montepaschi, Vitorija Laboral Kutxa (praeguse nimega Baskonia).

Kangur on nüüd 37 aastane, aga jätkab oma karjääri. Sel hooajal oli ta tähtis mängija Tallinna Kalev/Cramo ridades.

2013-2014 hooajal ei saanud Fenerbache play-off´i, kuid Olimpia jõudis veerandfinaalidesse, kus nad kaotasid tulevasele meistrile, Tel Avivi Maccabile.

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäev, 6. aprill on pühendatud KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.

Kas Kristjan Kangur on oma karjääri lõpetanud? Palju ta Milano Olimpia aegadel trahvideks maksis? Kes oli meeskonna diiva ja kuidas oli läbisaamine klubi omanikuga?

Seda näed Kalev Kruusile antud intervjuust.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10375765[/embed]

Kommentaarid puuduvad