Ragnar Klavani otsustav värav Inglise kõrgliigas

uudised.ee

Eesti jalgpallur Ragnar Klavan tõi võidu kuulsale Liverpooli klubile 1. jaanuaril 2018. aastal. See otsustav värav leidis aset matšis Burnley klubi vastu lisaaja neljandal minutil.

Seda intrigeerivat mängu näeb sel laupäeval kell 21.30 TV3 Sport kanalil ja veebis Go3.tv platvormil. Ülekannet kommenteerib Taavi Pailk.

Liverpool võitis kohtumise 2:1. Esimese värava tabas Sadio Mane, kes mängib klubis siiani.

Lisaks Manele esindasid tol hooajal Liverpooli teisedki kuulsad jalgpallurid –  Adam Lallana, Alex Ohlade-Chamberlain, Emre Can, Dejan Lovren, Georginio Wijnaldum.

Klavan mängis Liverpoolis kaks hooaega 2016-2018. Mõlemal aastal võttis klubi Inglise kõrgliigas neljanda koha ja sai kutse UEFA Meistrite Liigasse. Selles eliitliigas jõudis Liverpool koos Klavaniga 2018. aasta finaali. Seal pidid nad tunnistama Real Madridi paremust.

Inglise kõrgliiga 2016/2017 hooajal mängis Klavan kahekümnes ja järgmisel hooajal üheksateistkümnes mängus. Koroonaviirusele eelnenud hoajal mängis ta Itaalia tugevaimasse liigasse, Seria A-sse kuuluvas Cagliari klubis.

Ragnar Klavan on mänginud Eesti koondises 2003. aastast. Ta on seal teinud kaasa muljetavaldavad 127 mängu. Varem on ta ka tulnud Eesti meistriks FC Flora koosseisus. Teda on valitud Eesti parimaks jalgpalluriks seitsmel korral (2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019).

TV3 Sport jätkab spordialadele pühendatud temaatiliste päevadega. Esmaspäevad on pühendatud ajaloolistele KHL-i mängudele, teisipäev ja kolmapäev eksklusiivsetele jalgpallimatšidele ning neljapäev ja reede parimatele korvpallikohtumistele korvpalli Euroliigast ja NBA-st. Nädalavahetustel näidatakse kõige meeldejäävamaid finaalmänge.

Kommentaarid puuduvad