Inglise kõrgliiga sajapäevane sunnitud paus saab lõpuks läbi!

uudised.ee

Tänases, pisut teistmoodi maailmas, läheb kolmapäeval Inglismaa jalgpalliliigas taas mänguks. Enneolematu, kõigile hästi teadaoleval põhjusel kestis mängupaus täpipealt sada päeva.

TV3 Sport kanalitele jõuavad sel nädalal, st. kolmapäevast pühapäevani meeldivalt mõnus hulk kohtumisi ja põhiline küsimus on see, kas Liverpool kindlustab meistritiitli sel või järgmisel nädalal. Aga kõigest järjekorras.

Kolmapäeval näitame kahte 28. vooru kohtumist, esmalt vudivad murule eelviimane Aston Villa ja tublil 7. kohal asuv Sheffield United. Seejärel tuleb aga põhimõtteline vastasseis Manchester City (2.) – Arsenal (9.). Enne sunnitud pausi võttis Londoni klubi muuseas kolm võitu jutti.

Reedel hakatakse peale 30. vooru mängudega ja olulisemaks mänguks on meil Tottenham Hotspur – Manchester United. Londoni klubi on hetkel 41 punktiga 8. ja ManU 45 punktiga viies. Mõlemal kindlaks sihiks pääs Meistrite liigasse.

Laupäeval on meil programmis lausa neli kohtumist, mis täidavad kenasti päeva ära. Tähtsad mängud siingi, sest näiteks väljalangemishirmus Watford võõrustab 3. kohta hoidvat Leicester City’t ja West Ham United, kes samuti võitleb püsimajäämise nimel, võtab vastu Wolverhamptoni, kes on sootuks tublil 6. kohal.

Pühapäeval võib aga juhtuda see suursündmus, et Liverpool tuleb 30-aastase pausi järel Inglismaa meistriks. Selleks tuleb „punastel“ kell 20.50 algavas kohtumises jagu saada linnarivaalist Evertonist. Vana hea Merseyside’ derbi!

Aga veel enne tuleb üle vaadata, kuidas kulgevad kohtumised Newcastle United – Sheffield United ja Aston Villa – Chelsea.

Tegelikult on fantastiline, et sport on tagasi, mis siis, et rahvast veel staadionitele möllama ei lubata. Vaata Inglise kõrgliiga otseülekandeid kanalitest TV3 Sport ja TV3 Sport 2 või veebist go3.tv.

Kommentaarid puuduvad