Suur poks on tagasi! Noor superstaar Ortiz juunior kohtub kogenud kolumbialasega

uudised.ee

Alistamatu noor ameeriklane Vergil Ortiz juunior valiti eelmisel aastal kõige lootustandvamaks juuniorpoksijaks. Ta on võitnud kõik oma 15 matši ja seda nokaudiga! Talle astub vastu 31-aastane kogenud kolumbia sportlane Samuel Vargas.

Tulevikutäht Ortiz juunior üritab sel nädalavahetusel nokauteerida järjekordse vastase. Seda WBA (World Boxing Association) kergekeskkaalu (kuni 66,7 kg) kategoorias. Intrigeerivat duelli kantakse üle telekanalis TV3 Sport ja veebis go3.tv laupäeva varahommikul. Ülekanne algab kell 3.00 lausa seitsme sissejuhatava matšiga. Põhimatšini Ortiz Jr - Vargas jõutakse orienteeruvalt 5.00 ajal.

178cm pikk Ortiz kaitseb taaskord WBA kuldset vööd. Ta võitis selle eelmise aasta augustis kui alistas mehhiklase Antonio Orozco. Detsembris kaitses ta tiitlit matšis ameeriklase Brad Solomoni vastu.

Amatöörina tuli Ortiz jr seitse korda USA meistriks. 2013. a võitis ta juuniorite Olümpiamängud.

Poksiajakiri The Ring valis ta 2019. aastal kõige lootustandvamaks nooreks poksijaks.

175cm pikk Vargas on kogenum võitleja. Kolumbialane, kellel on ka Kanada kodakondsus, alustas oma karjääri juba 2010. Profiks sai ta 2016. aastal.

Vargasel on ette näidata 31 võitu (neist 14 nokauti), 5 kaotust ja 2 viiki. 

2016. aastal tuli Vargas NABA ehk Põhja-Ameerika Poksiassotsiatsiooni meistriks. Meistritiitlit kaitses ta neli korda. Samal aastal kaotas ta nokaudiga matši ameerika superstaarile Danny Garciale.

Vargas pole viimasel ajal näidanud eriti häid tulemusi. Viimasest viiest matšist on ta võitnud kaks, kaotanud kaks ja viiki jäänud ühe korra.

 

Kommentaarid puuduvad