Kalev Kruus: Eesti esimene spordivideo-portaal serveerib spordisõbrale värskeimad sporditeemad!

uudised.ee

Eesti spordisõbrad saavad end nüüdsest sporditeemade lainel hoida tänu TV3 täiesti uuele spordivideo portaalile sport.tv3.ee, mida juhib tunnustatud spordiajakirjanik Kalev Kruus.

Juulis avatud sport.tv3.ee pakub unikaalset videosisu – spordiuudiste ülevaateid, värskete spordiülekannete tipphetkede kokkuvõtteid eestikeelsete kommentaaridega, intervjuusid päevakajalistel sporditeemadel ja paljut muud, mis spordisõpru huvitab. „Tegu on iga tugitoolisportlase unistusega, sest isegi kõige kirglikumad spordisõbrad ei jõua otsepildis iga mängu vaadata,“ märkis sport.tv3.ee juht Kalev Kruus. „Kui sul jääb hilisõhtul mingi ülekanne nägemata, siis mine hommikul sport.tv3.ee lehele, kus on tasuta vaatamiseks eilse päeva tipphetked. TV3 Grupp näitab aastas ca 6000 tundi otseülekandeid. Võtame kõik ülekanded kokku ning serveerime kasutajatele hõbekandikul kõige paremad videoampsud,“ selgitas Kruus.

Kõige värskema sisulise uudisena lisatakse sport.tv3.ee portaali igapäevaselt uut videosisu suurtest spordiliigadest. Ainuüksi augustis näitab TV3 100 tundi otseülekandeid nädalas, mille kõige magusamad palad on UEFA Meistrite Liiga hooaja kulminatsiooni Lissabonis, lisaks NBA Orlando „mullis“ lõppev põhihooaeg ja algav play-off. Kruusi kinnitusel pole see aga kaugeltki veel kõik: „Huvilisteni jõuavad otseülekanded UEFA jalgpalli Euroopa Liiga otsustavatest kohtumistest Saksamaal, motokrossi MM-etappidelt, kus peetakse lausa kolm etappi järjest Lätimaal Kegumsis. Loomulikult ka MotoGP kihutamised Tšehhis ja kahel korral Austrias ning vormel E MM-etapid, mis toimuvad Berliini Tempelhofi lennuväljal. Kindlasti tasub oodata hulgaliselt profipoksi ja vabavõitlussarja UFC matše!“

Kui tänane Atalanta VS PSG vaheline mäng peaks jääma nägemata, siis külastage homme hommikul: https://sport.tv3.ee/ ja nii iga päev!

Kommentaarid puuduvad