Uustulnukad pannakse proovile juba Inglise kõrgliiga esimeses voorus

uudised.ee

Kas Liverpool suudab meistritiitlit hoida? Kas Arsenal ja Tottenham Hotspur suudavad end parandada? Mida suudavad liiga uustulnukad?

Neile ja paljudele teistele küsimustele saame vastuse uuel Inglise kõrgliiga hooajal, mis algab juba sel laupäeval, 12. septembril. Madalamatest liigadest lisandus kõrgliigasse kolm uut klubi -

Leeds United, West Bromwich Albion and London Fulham.

Leedsi jalgpallurid on tagasi kõrgliigas pärast 16-aastast pausi, West Bromwich pärast kahe- ja Fulham pärast üheaastast eemalolekut. Need klubid asendavad madalamasse liigasse langenud Bournemouthi, Watfordi ja Norwich City klubi.

Inglise kõrgliigas mängib 20 klubi, hooaja lõpupäevaks planeeritakse 23. mai, 2021.

Liverpool kaitseb sel hooajal meistritiitlit, Manchester City sai eelmisel hooajal teise koha, Manchester United oli kolmas ja Chelsea neljas.

Manchester United on alates 1888. aastast Inglismaa meistriks tulnud 20 korral. Liverpool on võitnud 19 korral, Arsenal 13, Everton 9, Aston Villa 7 korral ning Manchester City, Chelsea ja Sunderland 6 korral.

Selle hooaja esimeses voorus paneb Liverpool laupäeval proovile liiga uustulnuka Leeds Unitedi.

Ka teine debütant Fulham võõrustab Arsenali juba avapäeval. Viimasele ei lõppenud eelmine hooaeg väga hästi ja vastu tuli võtta kaheksas koht. Kolmas uustulnuk West Bromwich Albion võõrustab pühapäeval 2016. aasta meistrit Leicester Cityt, kes eelmisel hooajal oli viies.

2019-2020 hooajal alles kuuenda koha saavutanud Tottenham Hotspur võõrustab pühapäeval kodus Evertoni ning esmaspäeval võistleb Chelsea Brightoniga.

Eelseisval hooajal kannavad TV3 Sport telekanalid ja voogedastusteenus Go3 üle rohkem kui 200 Inglise kõrgliiga matši.

Esimese vooru, kus on kuus mängu, ülekannete ajakava:

 

12. septembril

14:20 Fulham - Arsenal

16:50 Crystal Palace - Southampton

19:20 Liverpool - Leeds United

 

13. septembril

15:50 West Bromwich Albion - Leicester City

18:20 Tottenham Hotspur - Everton

 

14. septembril

21:50 Brighton - Chelsea

Kommentaarid puuduvad