Endised UFC meistrid lähevad Las Vegases vastamisi

uudised.ee

Colby Covington vs Tyron Woodley. See intrigeeriv ameeriklaste duell UFC puuris leiab aset pühapäeva varahommikul.

Otseülekanne Las Vegasest näeb kanalist TV3 Sport 2 ja voogedastusteenusest Go3 20. septembril alates kell 3.00. Ülekanne algab eelmatšidega. Covington VS Woodley lahing algab orienteeruvalt 5.30.

Põhimatš leiab aset kergekeskkaalu kategoorias (kuni 77,1kg). UFC edetabelis on Covington teisel ja Woodley viiendal kohal. Mõlemad on kusjuures endised maadlejad.

32-aastane ja 180cm pikk Covington on võitnud 15 MMA võitlust (2 nokaudiga) ja kaotanud 2 lahingut.

Enne eelmise aasta detsembrit oli ta võitnud 7 matši järjest, kuid jäi siis alla Nigeeria sportlasele Kamaru Usmanile. Covington oli varem kergekeskkaalu maailmameistri vahetiitli omanik.

38-aastane ja 175cm pikk Woodley on karjääri jooksul võitnud 19 MMA matši ja kaotanud viis korda.

Viimasel ajal pole Woodley´l vedanud, ta on kaotanud kaks matši järjest. Eelmisel aastal jäi ta samuti alla Usmanile ning sel aastal brasiillasele Gilbert Burnsile. Woodley on endine UFC meister, tiitlit hoidis ta enda käes aastatel 2016 - 2019.

Woodley võitis meistritiitli neli aastat tagasi ameeriklase Robbie Lawleri alistamisega. Woodley kaitses tiitlit neli korda enne Usmanile kaotamist.

Woodley parimad ajad tunduvad olevat seljataga, mistõttu peavad enamik eksperte favoriidiks Covingtoni. Woodley lubas kaotusteseeriale lõpu teha.

Võitluskunstide fännidel avaneb pühapäeval võimalus näha veel huvitavaid matše. Ühes neist astub UFC edetabeli 14. mees Donald Cerrone vastu Niko Price´ile.

Naiste matš toimub õlgkaalus (kuni 52,2kg). Seal lähevad kokku ameeriklane Dern Mackenzie ja Kanada-Iraagi päritolu Randa Markos.

Kommentaarid puuduvad