Sel pühapäeval näeb UFC puuris lausa kaht põnevat tiitlimatši

uudised.ee

19 võitu ja null kaotust – sellise karjääriga UFC võitleja Israel Adesanya läheb sel nädalavahetusel kaitsma oma keskkaalu maailmameistritiitlit. Lisaks näeme poolraskekaalu tiitlimatši.

Nigeeria juurtega Uus-Meremaa võitleja Israel Adesanya kaitseb oma keskkaalu (kuni 77,1kg) maailmameistritiitlit Abu Dhabis (Araabia Ühendemiraadid) toimuval UFC võitlusõhtul.

Isegi 19-0 karjääriga Adesanya jaoks ei saa see kerge olema, sest tema vastu astub brasiillane Paulo Costa, kes pole samuti veel kordagi kaotanud (13-0). Seda otsutavat lahingut näeb Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul ülekandes, mis algab kella 5.00-st kanalil TV3 Sport ja voogedastusteenuses Go3.tv. Põhimatš Adesanya – Costa algab orienteeruvalt 8.00 ajal.

Enne nimetatud lahingut on võimalik vaadata veel üht maailmameistritiitli matši. Poolraskekaalu (kuni 93kg) tiitel on vaba ning seda lähevad nõudlema Ameerika esindaja Dominicke Reyes ja poolakas Jan Blachowicz.

 

Adesanya – Costa

31-aastane ja 193cm pikk Adesanya oli eelnevalt tipptasemel kikkpoksija. Omakorda enne seda tegeles ta aktiivselt poksiga. Esimest korda sai Adesanya UFC meistrivöö 2019. a oktoobris, mil ta alistas teises raundis Robert Whittakeri. Kokku on Adesanya 19 võidust nokaudiga lõpetanud 14. Selle aasta märtsis kaitses ta oma tiitlit alistades kuubalase Yoel Romero. Adesanya paistab silma mitte ainult tugevate löökide, vaid ka 203cm löögiulatusega.

29-aastane Paolo Costa on vastasest 10cm lühem. Ta on võitnud kõik 13 MMA matši (11 nokaudiga). Ka brasiillane on tuntud oma tugevate löökide poolest. UFC keskkaalu edetabelis hoiab ta teist kohta. Costalt võib kõike oodata, sest ta pole UFC puuri sattunud juba üle aasta.

 

Reyes – Blachowicz

Huvitav on ka teine tiitlimatš. 30-aastane Reyes on MMA-s kaotanud vaid ühe, kuid võitnud 12 võitlust.

37-aastane Jan Blachowicz on kogenum sportlane. Ta on MMA puuris olnud 34 korral ning ette on näidata 26 võitu ja 8 kaotust. Poola võitleja on praegu võitnud kolm matši järjest. UFC edetabelis on Reyes esikohal ja Blachowicz kolmandal.

Lisaks tiitlimatšidele on ülekandes võimalik näha veel kolme eelmatši.

 

Kommentaarid puuduvad