Rallisõitjate assistent Teemu Hirvonen: kui võit on käes, siis preemiaks on poodiumi-burger

Duubel

Soomlane Teemu Hirvonen on mees, kes teeb absoluutselt kõiki asju alates hetkest, mil rallisõitjad jõuavad lennujaama kuni hetkeni, mil võistlus on läbi ja on vaja taas lennukile minna. Teemu on TV3 vaatajatele tuttav Ott Tänaku seriaalist, mis avab tipprallisõitjate argielu telgitaguseid. Seriaali järgmine episood on eetris juba pühapäeva õhtul, kuid "Duubel" võttis Teemuga ühendust juba täna, et uurida, millised inimesed rallimehed on.

Teemu sõnul on tema põhiline ülesanne rallisõitjate soove täita ja neid igakülgselt aidata, et mehed saaksid keskenduda vaid võistlusele. 

"Koostöö Oti ja Martiniga oli väga meeldiv ja värvikas. Mõlemad on toredad mehed, vahvaid hetki ja mälestusi on sellest ajast palju," kiidab ta. "Neil ei olnud mingeid võimatuid nõudmisi, koostöö sujus."

Praegu töötab Teemu Hirvonen Toyota Gazoo Racingus sõitjate assistendina. Selle meeskonna ridadesse kuulub praegu ka 6-kordne maailmameister Sébastien Ogier.

Kui Otti ja Sébastieni võrrelda, siis mõlemad on andekad ja erilised isiksused, kelle suurim eesmärk on jõuda esimesele kohale.

"Tippsportlased on selles suhtes sarnased, et nad tahavad võita. Teine koht neid ei huvita," ütleb Teemu.

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11038178[/embed]

Kommentaarid puuduvad