Inglise kõrgliigas kohtuvad liider ja tabeli kolmas

uudised.ee

Inglise kõrgliiga tabeliliider Tottenham Hotspur on näidanud muljetavaldavat minekut, võites järjest viimased neli mängu.

Teine Inglise klubi, Londoni Chelsea, pole liidrist kaugel. Nad on võitnud kolm korda järjest ja tõusid sellega kolmandale kohale. Tottenhamil on üheksa mänguga 20 punkti, Chelseal 18.

Need klubid lähevad vastamisi pühapäeva õhtul.Hotspur pole Inglise kõrgliigas kaotanud juba kaheksa matši järjest, Chelsea on vastu pidanud seitse korda. Intrigeeriv on fakt, et praegune Tottenhami peatreener Jose Mourinho oli varem Chelseas. Loodetavasti andis Chelseale lisajõudu teisipäevane lisaajal 2:1 võit Rennes’i üle UEFA Meistrite liigas.

Kõrgliigas valitseb Tottenham Hotspuri ja Chelsea duelle neist viimane. Chelsea on võitnud 30 kohtumist ja kaotanud ainult seitse. 19 matši on lõppenud viigiga. Chelsea on võitnud kolm viimast London derby’t.

Tottenhami ründeässad - Heung-Min Son ja Harry Kane on sel hooajal mänginud erakordselt hästi. Korealane on löönud üheksa väravat ja inglane seitse. Lisaks on Kane teinud 9 väravasöötu. See tähendab, et kaks mängijat on löönud kokku 16 väravat ja ülejäänud meeskond on tabanud vaid viis.

Meistritiitlit kaitsev Liverpool mängib laupäeval Brightoniga. Jürgen Kloppi meeskonnal on nagu ka Tottenhamil üheksa mänguga kogunenud 20 punkti ja nad on sellega teisel kohal. 16. kohal olev Brighton on kokku kraapinud vaid 9 punkti.

Liverpool üritab tasa teha kolmapäeval traagiliselt lõppenud Meistrite Liiga mängu Bergamo Atalanta vastu, kus nad kaotasid kodus 0:2.

Manchester Unitedit ootab pühapäeval ees tõsisem test soliidselt mängiva Southamptoniga. Manchester United on 8 mängu järel 13 punktiga alles 10. kohal. Southampton alustas hooaega kahe kaotusega, kuid seejärel pole kaotanud juba seitse mängu! Neil on viis võitu ja kaks viiki. Praegu on nad üheksa mängu järel 17 punktiga tabelis viiendal kohal.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad reedest esmaspäevani üle üheksa mängu.

Ülekannete ajakava:

27. november

21:50 Crystal Palace - Newcastle United;

28. november

14:20 Brighton - Liverpool

16:50 Manchester City - Burnley

19:20 Everton - Leeds United

21:50 West Bromwich Albion - Sheffield United;

29. november

15.50 Southampton - Manchester United

18:15 Chelsea - Tottenham Hotspur

21:05 Arsenal - Wolverhampton;

30. november

19:20 Leicester City - Fullham

21:50 West Ham United - Aston Villa.

Kommentaarid puuduvad