Meistrite Liigas on ees tulised võitlused edasipääsu nimel

uudised.ee

Mõned kuulsad klubid on UEFA Meistrite Liigas juba kindlustanud pileti play-off-mängudele, teised alles teevad selleks meeleheitlikke pingutusi.

Milano Inter on kuristiku äärel, olles ootamatult B grupi viimasel kohal. Itaalia hiiglane pole nelja mänguga saanud ühtegi võitu ja kraapis kokku vaid kaks punkti. Teisipäeval peab Antonio Conte meeskond kohtuma grupi liidri Mönchengladbachi Borussiaga, kellel on kaheksa punkti. Madridi Realil on seitse ja Donetski Šahtaril neli punkti.

Inter vajab võitu, et püsiks lootus jõuda teisele kohale, mis garanteeriks edasipääsu. Esimene matš Borussiaga lõppes 2:2. Surve on ka Realil, kes kohtub teisipäeval Šahtariga. Ukraina klubi sai Madridis sensatsioonilise 3:2 võidu.

Pariisi Saint-Germaini jaoks pole olukord nii kriitiline kui Interil, aga siiski raske. Eelmisel hooajal kuueteistkümnendikfinaali jõudnud PSG-l ja Leipzigil on mõlemal kuus punkti ja nad asuvad tabelis vastavalt teisel ja kolmandal kohal. Manchester United on grupi esimene üheksa punktiga. Istanbuli Basaksehiril on kolm punkti. Kolmapäeval katsub PSG jõudu Manchester Unitediga, esimese kohtumise Pariisis võitis United 2:1.

Ka Liverpool ei saa loorberitele puhkama jääda, kuigi juhib D gruppi 9 punktiga. Teda jahivad Amsterdami Ajax ja Bergamo Atalanta mõlemad seitsme punktiga. Liverpool mängib teisipäeval kodus Ajaxiga. Esimeses omavahelises duellis võidutses 2:1 Liverpool.

Madridi Atletico peab koha eest play-off-mängudes tõsiselt võitlema. Teisipäeval kohtutakse kodus Bayerni Müncheniga. Saksa klubi on võitnud kõik neli matši A grupis ja 12 punktiga edasipääsu juba kindlustanud. Atleticol on viis punkti, Moskva Lokomotiivil kolm ja Salzurgi Red Bullil üks punkt. Esimeses kohtumises purustas Bayern Atletico 4:0.

Kolmapäeval näeme põnevat matši Sevilla ja Londoni Chelsea vahel. Need klubid võitlevad E grupi esikoha nimel, väljalangemismängudele on mõlemad pääsu lunastanud.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad sel nädalal üle 10 Meistrite Liiga mängu. Kaht kohtumist kannab üle ka TV6.

Ülekannete ajakava:

1. detsember

19:45 Shakhtar - Real (TV3 Sport, Go3),

21:50 Atletico - Bayern (TV3 Sport, Go3),

21:50 Monchengladbach Borussia - Inter (Go3),

21:50  Porto - Manchester City (TV6, Go3),

21:50  Liverpool - Ajax (TV3 Sport 2, Go3);

2. detsember

19:45 Basaksehir - Leipzig (TV3 Sport, Go3),

21:50 Seville - Chelsea (TV3 Sport 2, Go3),

21:50 Dortmund Borussia - Lazio (TV6, Go3),

21:50 Juventus - Kyiv Dynamo (Go3),

21:50 Manchester United - PSG (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad