Kas Porzingis aitab Dallas Mavericksil veel kõrgemale tõusta?

uudised.ee

Dallas Mavericks on maailma tugevaimas korvpalliliigas hoo sisse saanud ja võib tabelis veelgi kõrgemale tõusta, kui üks nende liidritest, Kristaps Porzingis, peaks sel nädalal platsile naasema.

Oktoobris oli Porzingisel meniski operatsioon, viimased kaks nädalat on ta intensiivselt Dallase meeskonnaga treeninud. Tema hooaja debüüt võib aset leida meie aja järgi juba täna öösel, mil Mavericks mängib New Orleans Pelicansi meeskonnaga.

Laupäeval, 17. oktoobril kell 22.00 kannavad nii telekanalid TV3 Sport ja TV6 kui ka voogedastusteenus Go3 üle Mavericksi ja Chicago Bullsi mängu. Kokku näeme sel nädalal kolme Dallas Mavericksi mängu.

Mavericks (5 võitu, 4 kaotust) on nüüd võitnud kolm mängu järjest ja on sellega Läänekonverentsi kuuendal kohal. Luka Doncic on endiselt Dallase meeskonna ründeliider. Sloveenia supertalent viskab keskmiselt 26,6 punkti, võtab 9,3 lauapalli ning teeb 8,3 korvisöötu kuid ka 4,5 pallikaotust ja viskab kolmepunktiviskeid vaid 22,8% täpsusega.

Chicago Bulls (4 võitu, 7 kaotust) on viimasel ajal kaotanud kolm mängu järjest ja kukkunud Idakonverentsi 12. kohale. Chicago meeskond, kelle asepresident on Leedukas Artūras Karnišovas, kaotas kõik kolm nimetatud mängu traagiliselt napilt – 2-4 punktiga.

Mavericks ja Bulls kohtuvad sel hooajal teist korda. Esimeses võidutses Chicago meeskond 118:108. Doncic tookord vigastuse tõttu ei mänginud.

Bulls viskab keskmiselt rohkem punkte kui Mavericks – 116,1 punkti versus 110, kuid Dallase meeskond on kaitses parem. Mavericks laseb vastastel visata keskmiselt 105,7 punkti (liiga neljas tulemus), Bulls lausa 121,1 punkti (liiga eelviimane tulemus).

16. jaanuari ööl vastu 17. jaanuarit kell 00.00 kannavad telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3 üle mängu San Antonio Spursi (5 võitu, 5 kaotust) ja Houston Rocketsi (3 võitu, 5 kaotust) vahel. Spurs on hetkel Läänekonverentsi üheksandal kohal ja Rockets koos James Hardeniga alles 13. kohal. San Antonio meeskond on viimasest neljast mängust võitnud kolm, Rockets vaid ühe.

TV3 Sport ja Go3 kannavad vahemikus 12. – 18. jaanuar üle kaheksa NBA mängu, üht näitab ka TV6.

Ülekannete ajakava:

12. jaanuar

3.30 Mavericks - Pelicans;

13. jaanuar

3.00 Rockets - Lakers;

14. jaanuar

5.00 Clippers - Pelicans;

15. jaanuar

2.30 76ers - Heat;

16. jaanuar

2.30 Bucks - Mavericks;

17. jaanuar

00.00 Spurs - Rockets

22.00 Mavericks - Bulls;

18. jaanuar

3.00 Nuggets - Jazz.

Kommentaarid puuduvad