UFC puuris kohtuvad võrdse tasemega rivaalid

uudised.ee

Võrdse tasemega tabelinaabrid Michael Chiesa ja Neil Magny katsuvad jõudu sel kolmapäeval UFC võitlussaarel Araabia Ühendemiraatides. 

See põnev matš toimub kergekeskkaalu kategoorias (kuni 77,1kg). Enne põhimatši Chiesa ja Magny vahel näeme viit eelmatši. Otseülekanne algab kanalil TV3 Sport 2 ja voogedastusteenuses Go3 Eesti aja järgi kell 19.00.

Sarnasustest rääkides – mõlemad võitlejad on 33 aastased ja võitnud praegu kolm matši järjest. 

191 cm pikk Magny on UFC kergekeskkaalu edetabelis üheksandal kohal. MMA karjääri jooksul on ta saanud 24 võitu (7 nokaudiga) ja 7 kaotust. Oma viimases matšis eelmisel augustil alistas ta ameeriklase Robbie Lawleri. Viimane kaotus tuli Magnyle 2018. a novembris argentiinlaselt Santiago Ponzinibbiolt. Magny on varem võistelnud ka keskkaalus (kuni 83,9 kg). 

185 cm pikk Chiesa on UFC kergekeskkaalu tabelis kaheksandal kohal. MMA võistlustelt on tal 17 võitu ja 4 kaotust. Huvitava faktina pole ta kordagi võitnud nokaudiga. Viimast korda võistles ta täpselt aasta tagasi kui alistas brasiillase Rafael dos Anjosi. Viimane kaotus tuli Chiesale 2018. a juulis ameeriklaselt Anthony Pettiselt.

Chiesa ja Pettise matš pidi algselt toimuma 2018. a aprillis, aga lükati edasi seoses Conor McGregori intsidendiga. McGregor viskas teatavasti võitlejate bussi metallvardaga. Chiesa sai tekkinud klaasikildudega viga ja matš Pettisega lükati edasi.

Sel nädalal näeme pärast aastast pausi puuris ka Conor McGregorit ennast, kes pühapäeval kohtub ameeriklase Dustin Poirieriga.

Matši kannab üle telekanal TV3 Sport ning voogedastusteenus Go3, põhimatš algab orienteeruvalt kell 7.00.

Kommentaarid puuduvad