NBA-s näeb sel nädalal kõrgetasemelisi kohtumisi

uudised.ee

Sel nädalal näeme põnevat mängu Utah Jazzi ja Denver Nuggetsi vahel, mis lõpetab emma-kumma võiduseeria. Enne seda katsub Nuggetsi uuesti alistada Dallas Mavericksi meeskond.

Houston Rockets ja Washington Wizards lähevad vastamisi ööl vastu kolmapäeva. Ääremängija Rodions Kurucs liikus hiljuti Brooklyn Netsi ridadest Houston Rocketsisse. Davis Bertans on oluline mängija Washington Wizardsi ridades, visates mängus keskmiselt 11,8 punkti.

Kurucsil õnnestus Rocketsi eest mängida kahes kohtumises. Tema osaks jäi keskmiselt 13 minutit mänguaega ja 2 punkti. Wizardsi keskmängija, lätlane Anžejs Pasečniks on sel NBA hooajal vaid ühes kohtumises.

Rockets (6 võitu, 9 kaotust) on Läänekonverentsi edetabelis 11. kohal, Wizards (3 võitu, 9 kaotust), on aga Idakonverentsis eelviimane, 14. kohal.

Tõsine väljakutse ootab eest Dallas Mavericksi ning seal mängivaid Kristaps Porzingist ja Luka Doncicit. Sel nädalal tuleb võõrustada Denver Nuggetsi meeskonda, mis pääses eelmisel hooajal Läänekonverentsi finaali. Porzingis viskab keskmiselt 20,3 punkti ja võtab 8,7 lauapalli.

Mavericks (8 võitu, 8 kaotust) on Läänekonverentsi tabelis 8. kohal. See saab olema teine omavaheline kohtumine sel hooajal. Esimese võitis Mavericks 124:117.

31. jaanuari õhtul kell 22.30 lähevad Eesti vaatajatele sobival ajal vastamisi Utah Jazz (12 võitu, 4 kaotust) ning Denver Nuggets (9 võitu, 7 kaotust). Jazz on võitnud järjest kaheksa ja Nuggets kolm mängu. Need meeskonnad on Läänekonverentsi edetabelis vastavalt kolmandal ja viiendal kohal.

Mõlemat tiimi esindavad mitmed Euroopa korvpallistaarid – Jazzis horvaatlane Bojan Bogdanovic ja prantslane Rudy Gobert ning Nuggetsi ridades serblane Nikola Jokic. Jokic saavutas sel hooajal juba 16. topeltduubli ja jagab sellega NBA edetabelit koos leeduka Domantas Sabonisega, kes mängib Indiana Pacersi ridades. Jokic viskab keskmiselt 25,8 punkti ja võtab 12 lauapalli. Esimese omavahelise mängu võitis Jazz 109:105.

Jazz ja Nuggets kohtusid eelmisel hooajal Läänekonverentsi poolfinaalis. Jazz läks finaalseeriat juhtima 3:1, kuid lõpuks võitis Nuggets seisuga 4:3.

Telekanal TV3 Sport ja voogedastusteenus Go3 kannavad 26. jaanuarist 1. veebruarini üle kaheksa NBA mängu. 31. jaanuaril näitab üht kohtumist ka TV6.

Ülekannete ajakava:

26. jaanuar

3:30 Mavericks - Nuggets;

27. jaanuar

3:00 Rockets - Wizards.

28. jaanuar

2.30 76ers - Lakers;

29. jaanuar

2:00 Heat - Clippers;

30. jaanuar

5:00 Pelicans - Bucks;

31. jaanuar

3:30 Celtics - Lakers,

22:30 Nuggets - Jazz (and TV6);

1. veebruar

2:00 Wizards - Nets.

Kommentaarid puuduvad