Tottenham Hotspur üritab Liverpooli piina pikendada

uudised.ee

Tiitlikaitsja Liverpool pole Inglise kõrgliigas võitnud juba viis matši järjest. Viimases neljas mängus pole löödud ka ühtegi väravat! Neljapäeval võib seda mõõnaperioodi veelgi pikendada tugev Tottenham Hotspuri klubi.

Liverpool pole võitnud ühtegi viiest viimasest mängust kõrgliigas ning kaotas eelmisel nädalavahetusel FA Cupil Manchester Unitedile 2:3.

Inglismaa meistrid kukkusid tabelis neljandale kohale 19 mängu järel kogutud 34 punktiga. Eelmises voorus kaotati ootamatult 0:1 tagasihoidlikule Burnley klubile. See lõpetas Liverpooli kodustaadioni 68 mängulise kaotuseta seeria.

Omavahelisi kohtumisi juhib ikkagi Liverpool. Liverpool on Tottenhami kõrgliigas võitnud viis mängu järjest ning lausa kuus mängu järjest, kui arvestada ka 2019 UEFA Meistrite liiga kohtumist. Viimast korda võitis Tottenham Hotspur Liverpooli 2017. a oktoobris (4:1).

Tottenham Hotspur on kõrgliiga tabelis viiendal kohal, 18 mänguga on kogutud 33 punkti. Tottenhami võidu korral vahetuvad kohad tabelis. Esimeses omavahelises matšis sel hooajal pani Liverpool paremuse maksma 2:1.

Manchesteri meeskonnad juhivad tabelit. Manchester United on 19 mänguga kogunud 40 punkti ja Manchester City 18 mänguga 38 punkti.

Manchester United mängib kolmapäeval kodus absoluutse autsaideri Sheffield Unitediga. Sheffield on sel hooajal võitnud vaid korra ning on 19 mänguga suutnud koguda vaid 5 punkti. Manchester United pole aga kõrgliigas kaotanud juba 13 mängu – neil on ette näidata 10 võitu ja 3 viiki.

Manchester City katsub teisipäeval rammu West Bromwich Albioniga, mis on 19 mänguga kogutud 11 punktiga tabelis eelviimasel, 19. kohal.

Huvitav saab olema kolmapäevane mäng Evertoni ja Leicester City vahel. Leicester City on tabelis kolmandal kohal, 19 mänguga on nad kogunud 38 punkti. Everton on kuuendal kohal, kuid nad on maha pidanud vaid 17 matši ja kogunud 32 punkti.

Telekanalid TV3 Sport ja TV3 Sport 2 ning voogedastusteenus Go3 kannavad 26. – 28. jaanuarini üle seitse Inglise kõrgliiga mängu.

Ülekannete ajakava:

26. jaanuar

19.50 Crystal Palace – West Ham United (TV3 Sport 2, Go3)

22:05 Southampton – Arsenal (TV3 Sport 2, Go3),

22:05 West Bromwich Albion – Manchester City (Go3);

27. jaanuar

19.50 Chelsea – Wolverhampton (TV3 Sport 2, Go3),

22:05 Everton – Leicester City (TV3 Sport 2, Go3),

22:05 Manchester United – Sheffield United (Go3);

28. jaanuar

21:45 Tottenham Hotspur – Liverpool (TV3 Sport, Go3).

Kommentaarid puuduvad