Rait Ärm stardib Belgias rattaspordi kõrgeima liiga World Touri meeskonnas

uudised.ee

Eesti profirattur Rait Ärm sai oma Prantsusmaa koduklubi Groupama FDJ /La Conti poolt võimaluse osaleda järgmisel võistlusel World Touri meeskonna liikmena. World Touri meeskondadel on õigus võtta mehi enda rivistusse järelkasvumeeskondadest ja Rait Ärmi praegune tööandja seda võimalust kasutabki.

Rait Ärm kommenteeris selliselt: „See on hea väljavaade ennast suures tiimis tõestada. Alati, kui tiimil tekib selline juhus saata üks või kaks ratturit World Touri meeskonna eest sõitma, siis valitakse parimad, kellele see võistluse profiil sobib. Belgias toimuv Bredene Koksijde Classic on just sellise profiiliga võistlus, millega mina peaksin hästi hakkama saama. Minu eesmärk on teha väga head tööd tiimi liidri jaoks ja sellega silma jääda, et järgmistel kordadel saaksin World Touri tiimi esindada. Ja kes teab, äkki juba tiimi liidrina… ‘’ oli Ärm positiivne antud võimaluse suhtes.

Käesoleval hooaeg on Rait Ärm´il olnud edukas, 17. koht Paris – Troye ja 10. koht Belgias Grote prijs Jean-Pierre Monseré võistlusel.

Belgia 19.03 Bredene Koksijde Classic 200 km ühepäevasõitu kannab üle Eurosport 2. Eestlastest on samal sõidul stardis veel Martin Laas (BORA – hansgrohe) Markus Pajur (Team Arkéa Samsic) ja Norman Vahtra (Israel Start-Up Nation).

Kommentaarid puuduvad