Tanel Kangert teeb hooaja avastardi Hispaanias

uudised.ee

Tanel Kangert (Team BikeExchange) teeb hooaja avastardi Hispaanias Kataloonias, kus algab esmaspäeval seitse päeva kestev UCI World Touri võistlus, 100. juubeliaastat tähistav Volta Ciclista a Catalunya.

Lisaks on stardis Rein Taaramäe (Intermarché - Wanty - Gobert Matériaux), kellele on algav velotuur juba kolmas sama klassi velotuuridest sellel hooajal. Kataloonia velotuur on üks kolmest World Touri etapivõistlusest Hispaanias koos Vuelta a España ja Baskimaa tuuriga.

Kataloonia velotuuri mitmekülgne marsruut meelitab kohale mitmed rattamaailma tippsõitjaid - Chris Froome (Israel Start-Up Nation) 4x Tour de France võitja  ('17, '16, '15, '13), Alejandro Valverde (Movistar Team) 3x Volta Ciclista a Catalunya võitja ('18, '17, '09) ja teised tuntud nimed.

Möödunud aastal toimuma pidanud juubelivõistlus, tuli Covid-19 pandeemia tõttu edasi lükata.

Sajas velotuur algab Callelast pakkudes mitmekülgset maastikku, nii keskmiseid kui kõrgeid mäeetappe, kus kaks etappi neist mäefinišiga. 14 aastat pole tuuril toimunud individuaalset ajasõitu, mis sel aastal on taas kavas.

Kommentaarid puuduvad