MXGP-d hakkab Baltikumis üle kandma telekanal TV3 Sport Open

uudised.ee

Infront Moto Racing teatab kolmeaastase lepingu sõlmimisest telekanaliga TV3 Sport Open, mille raames näitab kanal Baltikumis otseülekandes tervet FIM motokrossi maailmameistrivõistluste hooaega.

TV3 Sport Open pakub vaatajatele aastas üle 3000 tunni otseülekandeid 1500 erinevalt spordisündmuselt HD-kvaliteedis. Lisaks FIM motokrossi maailmameistrivõistlustele näitab TV3 Sport Open valitud mänge maailma tippliigadest nagu NBA, korvpalli Euroliiga, Inglise kõrgliiga, UFC ja teised.

Telekanal näitab eksklusiivset sisu ka teistelt spordiliigadelt nagu Speedway GP sari, Vormel E, WWE, EuroCup korvpall ja teised.

Sõlmitav koostöö on hea uudis motospordisõpradele, kes saavad eelseisval MXGP hooajal TV3 Sport Openi abil elada kaasa Baltikumi sõitjatele nagu leedukas Arminas Jasikonis ja lätlane Pauls Jonass.

David Luongo, Infront Moto Racing tegevjuht: “Meil on hea meel teatada pikajaalisest koostööst TV3 Sport Open kanaliga. Rõõm on pakkuda Baltikumi motokrossisõpradele võimalust näha MXGP meistrivõistlusi otseülekandes. Lisaks kohalikele staaridele kaasa elamisele saavad fännid näha ka Läti MXGP etappi.”

Raimonds Zeps, TV3 Grupi spordijuht: “Meil on hea meel lisada TV3 Grupi spordiportfelli veel üks motospordisari. Leedukas Arminas Jasikonis ja lätlane Pauls Jonass koguvad aina rohkem tähelepanu ning motokross on suurepärane vaatemäng laiale publikule.”

Kommentaarid puuduvad